Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Veličanstveni koncert u Revelinu: 4 Tenora oduševila Dubrovnik!

Podijeli:

4 Tenora održali su koncert u Revelinu u sklopu feste sv. Vlaha!

Sjajna 4 Tenora, Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak svakodnevno rade na svojoj karijeri koja uključuje brojne nastupe i brojna gostovanja. Tako su održali u sklopu proslave feste sv. Vlaha koncert najboljem klubu u Dubrovniku, Revelinu

U Revelinu su uz pratnju svoje grupe izveli najljepše kancone, operne arije i evergreene u svom prepoznatljivom stilu sa zabavnim najavama koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim! Prošle godine nastupili su u Dubrovniku prilikom svečanog otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara na Stradunu i oduševili svojim nastupom, a ovo je bio još jedan veliki koncert u Dubrovniku.

Slijedeće što ovi talentirani glazbenici pripremaju je glazbeni spektakl povodom Dana zaljubljenih 17.02. u Cankarjevu domu u Ljubljani! U najprestižnijem koncertnom prostoru u Sloveniji predstaviti će se sa novim orkestrom od 14 sjajnih glazbenika s kojim će dirigirati Dinko Appelt i pod novim imenom pod kojim nastupaju u inozemstvu – 4 Tenors!  

U poznatom ljubljanskom klubu Slamič održali su pressicu koja je izazvala veliku pozornost medija jer su 4 Tenora imali u listopadu veliki nastup u Areni Stožice na kojem su pokazali svu svoju vokalnu čaroliju. Na pressici su izveli i nekoliko pjesama uz klavirsku pratnju i uz svoj karakteristični šarm i pristupačnost brzo osvojili predstavnike medija. Nakon koncerta u Cankarjevu domu čeka ih niz koncerata u Sloveniji gdje vlada veliki interes za njima.

Svoj glazbeni put 4 Tenora započeli su svojim prvim nastupom 2016. godine kada su bili gosti klapama u Lisinskom i od tada samo nižu uspjehe. Donijeli su prijeko potrebnu svježinu na našu scenu i vrlo brzo su postali miljenici publike.   

Nakon njihovih sjajnih pjesama "Sve je tvoje" i "Pričaj miu pripremama je nova pjesma u izdanju Scardone s kojom će se predstaviti glazbenom svijetu u ovom novom sastavu. Nova pjesma "Brod bez imena" jedna je u nizu noviteta koji nas očekuju s ovom fantastičnom četvorkom ove godine!

Albumi: