Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Čipka i ljepote Paga uz pjesmu Gorana Karana satkali su novi spot Providence

Podijeli:

Mirella Meić i Zorica Bučić imaju još jednu pjesmu u kojoj će se pronaći brojne slušateljice

 

Providenca je ove godine oduševila šibensku publiku na Večerima dalmatinske šansone pjesmom "Dušom sam te poznala". "Ova je pjesma intimna ispovjed žene koja se pomirila i sama sa sobom i sa svima oko sebe", rekla je Zorica o novom glazbenom uratku koji je sada dobio spot koji je zaokružio ovu glazbenu priču.

Prokušana suradnja s Goranom Karanom
Ovo im je još jedna od uspješnih suradnji s hrvatskim pjevačem i kantautorom Goranom Karanom koji je autor stihova i glazbe nove pjesme "Dušom sam te poznala", a na čijem je aranžmanu radio Ivan Popeskić.

"Prijateljstvo s našim Goranom mjeri se u desetljećima i nismo dvojile koga ćemo zamoliti da nam napiše pjesmu za festival, znamo koliko je odličan kantautor, ali nas je ipak iznenadio stihovima za koje nikad ne bi rekli da su izašli iz pera muškarca. Još kad je Ivan Popeskic pjesmi dodao glazbeno ruho, bile smo potpuno fascinirane ", otkrila je Mirella o novoj pjesmi.

Spot spojio glazbu s ljepotom tradicije i Dalmacije
"U spotu smo prikazale ženu Dalmatinku, s jedne strane čistu, tradicionalnu, čuvaricu obitelji i onu drugu, veselu i nasmijanu kakve mi u stvari doista i jesmo", dodala je Mirella. Spot je nastao pod redateljskom palicom Davida Bučića, a sniman je u Pagu. To je posebno drago Zorici jer su kadrovi prikazali ljepotu mjesta iz kojeg ona dolazi te djelić bogate paške baštine.

Osim lijepih kadrova mjesta, u dijelu spota pjevačice Providence nosile su paške košulje ukrašene čipkom koje su dio paške narodne nošnje. Tako su glazbom spojile neopisivu žensku snagu s ljubavlju prema tradiciji i Dalmaciji u savršenu cjelinu.


Fotografije: David Bučić

 

 

Albumi: