Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Dražen Zečić: Rasprodao koncert 15. godinu zaredom!

Podijeli:

 

 

Dražen Zečić posljednih 15 godina dolazi u mariborsku dvoranu Tabor koju uvijek rasproda zahvaljujući svojoj vjernoj publici.

 

Svakog studenog Mariborčani s velikim nestrpljenjem čekaju Zečićev tradicionalni koncert u dvorani Tabor gdje se druže posljednjih 15 godina. Ovaj koncert je već davno proglašen koncertom godine u Sloveniji zbog jedinstvene atmosfere.

Dvorana Tabor će kao i prošlih godina biti ispunjena, a od Zečića se očekuju kao i svake godine nizanje hitova čije tekstove publika zna napamet. Na ovom koncertu parter je uvijek sjedeći, no do kraja koncerta se pretvori u pravi plesni podij na kojem su svi na nogama!

Zečić je prije tjedan dana izdao i novi studijski album 'Ja te volio nisam' u izdanju Scardone koji je u prvom tjednu prodaje dospio odmah na 2. mjesto top liste prodaje.

Na novom albumu Zečić je okupio provjerene suradnike s kojima je do sada napisao niz hitova. Bratislav Zlatanović potpisuje pet pjesama na albumu, aranžmane Eduard Botrić, Marin Seko i Željko Šparmajer,  glazbeni producent je bio Ivica Čović - Pipo,  to je tim s kojim je u karijeri ostvario svoje najveće uspjehe.

 

Poslušajte aktualni singl "Stari prijatelji se ne rastaju":

https://www.youtube.com/watch?v=5y7ggbti7IY

 

Zečić potpisuje svu glazbu na svom novom albumu i šest tekstova, a od njega može imati velika očekivanja jer su sva njegova izdanja uvijek okrunjena barem zlatnom nakladom što ga čini najprodavanijim izvođačem zabavne glazbe

 

Foto: Igor CC Kelčec

 

WEBSHOP

DEEZER

Albumi: