Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Dražen Zečić zapalio Maribor 15. godinu zaredom!

Podijeli:

 

 

Dražen Zečić od organizatora dobio poklon za 15. jubilarni koncert u Mariboru.

 

Tradicionalno Dražen Zečić svake godine dolazi u Maribor gdje pripremi veliki koncertni spektakl u dvorani Tabor. 

Dražen je na koncertu izveo i nekoliko pjesama s novog albuma 'Ja te volio nisam' koje još nisu izašle kao singl, a njegova vjerna publika ih je već prepoznala u prvim taktovima i zapjevala s njim.

Prepunom dvoranom Tabor je vlada odlična atmosfera, a Zečić je nizao hit za hitom - "Pokidat ću lance sve", "Sokole", "Ona novu ljubav ima", "Govore mi mnogi ljudi", "Nitko nema dva života", a s gošćom Sementom Rajhard je otpjevao "Ima li nade za nas".

Kraj koncerta je publika dočekala na nogama, a Zečić se pred kraj spustio među publiku koja je to s oduševljenjem prihvatila te uhvatila priliku za selfie s omiljenim pjevačem. Nakon koncerta Dražen se ostao sat i pol družiti i fotografirati sa svojim fanovima koji ga nisu puštali dok svaki nije došao na red.

Bojan Belna, organizator koncerta, poklonio je Draženu sliku kao uspomenu na ovih 15. godina rasprodanih koncerata u Mariboru.

Već ovaj petak Dražen se ponovo vraća u Sloveniju, nastupiti će u rasprodanoj Areni Stožice na desetom rođendanu radio Aktuala, najslušanijeg radija u Sloveniji.

Podsjetimo, Zečić je 17.11.izdao i novi studijski album 'Ja te volio nisam' u izdanju Scardone koji je u prvom tjednu prodaje dospio odmah na 2. mjesto top liste prodaje.

Na novom albumu Zečić je okupio provjerene suradnike s kojima je do sada napisao niz hitova. Bratislav Zlatanović potpisuje pet pjesama na albumu, aranžmane Eduard Botrić, Marin Seko i Željko Šparmajer,  glazbeni producent je bio Ivica Čović - Pipo,  to je tim s kojim je u karijeri ostvario svoje najveće uspjehe.

Foto: Igor CC Kelčec

Albumi: