Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Dubrovčani s klapama otpjevali cijeli koncert: Cambi, Šufit, Maslina i Iskon oduševili

Podijeli:

 

 

Klape Maslina, Šufit, Iskon, Cambi (K. Kambelovac) i ženska klapa FA Linđo, oduševile su jučer mnogobrojne ljubitelje dalmatinske pisme koji su se okupili na tradicionalnom dubrovačkom koncertu 'Najbolje hrvatske klape na Stradunu'.

Već petu godinu za redom Dubrovnik je ponudio čarobnu kulisu svojih zidina najljepšim klapskim pjesmama ‘Da te mogu pismom zvati’, ‘Šibenska bura’, ‘Ne diraj moju ljubav’, ‘Ne more srce kontra sebe’, ‘Od zipke do križa’, ‘Ako tako triba bit’, ‘Dobra večer prijatelji’, ‘Još ne mogu pristat volit’ i još mnogim hitovima klapa Cambi, Iskon, Maslina i Šufit.

 

 

Gledalište ispunjeno do zadnjeg mjesta i nasmijana publika koja je s klapama otpjevala gotovo cijeli koncert, još su jednom potvrdili kako je klapsko pjevanje iznimno cijenjeno među domaćom publikom, ali i stranim turistima koji Hrvatsku, osim po najljepšem moru, prepoznaju i po klapskoj pjesmi.

Koncertom su i više no zadovoljne klape koje su složne da bi na Stradunu pred izvrsno raspoloženom dubrovačkom publikom mogle nastupati svaki dan.

- Bilo nam je iznimno zadovoljstvo ponovno nastupiti na Stradunu i nadamo se da će nas Dubrovčani pozvati i sljedeće godine. Spoj zidina, ljeta, zvijezda i publike koja istinski uživa u našim pjesmama, doživljaj je koji se dugo pamti, kazali su dečki iz klape Šufit.

Albumi: