Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju glazbeni spektakl za Opatiju

Podijeli:

Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju veliki koncert u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji 06.04.2019.!

Šarmantan i uvijek dobro raspoloženi Tomislav Bralić u potpunosti je osvojio zagrebačku publiku, o čemu govore i rasprodani koncerti koje je održao zajedno s klapom Intrade krajem 2018. i početkom 2019.godine.

Nakon uspješnih studijskih albuma, mnogobrojnih uspjeha i uspješnih koncerata ovaj put su odlučili razveseliti publiku u Opatiji s jednom glazbeno poslasticom, naime 06.04. održati će koncert u dvorani Marina Cvetkovića od 20:30h.

U Opatiji često nastupaju i vrlo rado se vraćaju a prije nekoliko godina održali su sjajni koncert, o kojem se  i danas priča, na Ljetnoj pozornici, na jednom od najljepših koncertnih prostora na obali idealnom za velike koncerte.

Tomislav Bralić i klapa Intrade konstantno oduševljavaju svoju publiku i neprekidno pomiču granice! Svojim kontinuiranim radom i kvalitetnim pjesmama desetljećima zadržavaju vjernu publiku i dobivaju stalno nove generacije publike.

Tvorci su nekih od najvećih klapskih hitova poput "Zora bila", "Škrinja ljubavi", "Ne damo te pismo naša" i "Zalutalog pogleda" i njihovog najnovijeg singla "Ne mogu jubav krit" kao najava njihovog novog albuma "Bilo je i vrime". 

Ulaznice se odlično prodaju i svi koji žele biti na još jednom velikom koncertu trebaju požuriti, a mogu ih nabaviti u:

Dallas Music Shop, Matulji tours, Foto Kurti Opatija i na www.ticketshop.hr.

Albumi: