Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Ivan Ive Županović ima novu zarazno dobru pjesmu!

Podijeli:

Novi spot snimljen je na prekrasnim lokacijama oko Zadra

Glazbu i tekst nove ljubavne pjesme Ivana Ive Županovića "Tebe volim" potpisuje poznati autor Vinko Barčot, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro. S redateljem spota, Tonijem Mađerićem, Ive ima odličnu suradnju, a ovog su mu se puta na setu u restoranu Stari Most u Bibinjama, na plaži u Ninu i Punti Bajlo u Arbanasima pridružili glumica Antonia Baljak i njegovi kolege iz benda Vedran Supičić i Klaudio Krizman.

 

Ive je sretan što je nova pjesma dobila spot i što je nastup na Splitu pred njim. Kaže nam da je okružen izvrsnim ljudima i da se ta energija čuje u pjesmi i vidi u spotu. Zahvalan je što ima priliku surađivati s tako dobrom ekipom jer mu to daje vjetar u leđa. Ljeto mu je ispunjeno obavezama i stalno je u pogonu, ali to mu odgovara jer je naviknut na rad i zato s nestrpljenjem očekuje Split i omiljeno glazbeno događanje.

Zahvale restoranu Stari Most u Bibinjama na osiguranom prostoru za snimanje i ljubaznom osoblju. Velike zahvale i gospodinu Đinu Ćurkoviću koji nam je posudio barku za potrebe snimanja.

Ivan Ive Županović

 

Nismo propustili porazgovarati i s redateljem spota, Tonijem Mađerićem, koji nam je otkrio zanimljive detalje:

Ivan i ja smo opet udružili snage da vizualno prikažemo njegovu novu pjesmu. U spotu Ive pred publikom u restoranu napravi svoj performans i prikaže ljudima svoju emociju i rado se sjeti svoje djevojke. Prikazuju se kadrovi s plaže gdje Ive veseo i potaknut ljubavlju pjeva i širi pozitivu. Prikazan je susret s lokalnim čovjekom koji vješto „barata“ s gitarom, zatim pruži Ivi ritam. U spotu se u kućnom ambijentu Ivine cure na zidu pojavljuju kratke imaginarne scene Ivine avanture po plaži, kao i kadar iz restorana, oni su definicija snažne povezanosti.
Tako je još jedna Ivina emocionalna interpretacija dobila svoj spot. Htjeli smo na što jednostavniji način prikazati veliku ljubav između Ive i njegove djevojke jer su stihovi pjesme „kao što sunce nikad ne gubi sjaj, tako i naša ljubav nema kraj“. Iza tog stiha se krije jedna intenzivna ljubav kojoj ne može ništa stati na put. Sunce koje daje toplinu i sigurnost je bitan faktor i daje svijetlu notu ovom spotu. Pjesma je vesela, ljetna i prigodna da osigura nadu i optimizam.

 

Stream & download

Albumi: