Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Ivana Kovač poklonila obožavateljima pop remix svog velikog hita 'Srećo i tugo'

Podijeli:

Popularna pjevačica Ivana Kovač odlučila je iznenaditi svoje obožavatelje s novom verzijom pjesme 'Srećo i tugo' u pop remixu za koji je bio zadužen Zvonimir Dusper Dus.

 

Novu pop verziju pjesme za Ivanin najveći hit u zadnje vrijeme 'Srećo i tugo' napravio je poznati hrvatski producent, autor i višestruko nagrađivani glazbenik,  Zvonimir Dusper Dus, koji je poznat po uspješnim suradnjama s brojnim hrvatskim glazbenicima.

U svojoj impresivnoj karijeri napisao je glazbu za 26 kazališnih predstava, 4 dokumentarna filma, 4 televizijske serije i velik broj primijenjenih formi kratkog metra (TV špice, jingleovi, reklame).

Ivana Kovač je ovu pjesmu predstavila na Splitskom festivalu gdje je nastupila nakon tri godine pauze i  doživjela veliki uspjeh kod publike. Pjesma ima zaraznu melodiju što su i radijske postaje odmah prepoznale te se pjesma zadržala do danas na HR top 40 listi najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.

Spot je snimio poznati redatelj Željko Petreš u Dalmatinskom selu u  Solarisu i na Jadriji kraj Šibenika. 

Ovo je moja prva suradnja sa Fedorom kao autorom pjesme, do sada smo surađivali kada je bio autor aranžmana i ova verzije suradnje me jako veseli. Pjesma je baš po mom receptu kakvog volim - pozitivna, lipa, pjevna melodija sa lipim tekstom i ulazi u uho nakon prvog slušanja. - rekla je Ivana prilikom izlaska pjesme.

Zbog velike podrške koju je dobila, odlučila je napraviti novu verziju pjesme s kojom želi iznenaditi vjernu publiku. Ne sumnjamo da će spoj Ivaninog hita i talentiranog producenta biti dobitna kombinacija u pjesmi 'Srećo i tugo' u ovom novom pop remixu!

Albumi: