Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Ivana Kovač sjaji u novom spotu za singl 'Za mene'!

Podijeli:

Pjesmu prati i spot koji je sniman u hotelu D resort Šibenik i na Martinskoj kraj Jadrije, a za styling se pobrinuo Zoran Aragović (Bite my Style).

Nakon što je prošle godine oduševila mnogobrojnu publiku svojim posljednjim singlom „Srećo i tugo“, Ivana Kovač je još jednom odlučila okupiti oko sebe provjereni tim koji je zasukao rukave i odradio odličan posao u novom singlu „Za mene.“

Autor glazbe je Fedor Boić koji je ujedno radio i na aranžmanu pjesme, autor teksta je Nenad Ninčević, dok je spot snimao Željko Petreš. Pjesmu prati i spot koji je sniman u hotelu D resort Šibenik i na Martinskoj kraj Jadrije, a za styling se pobrinuo Zoran Aragović (Bite my Style).

Singl „Za mene“ imat ćete priliku čuti za mjesec dana i na CMC festivalu u Vodicama gdje će Ivana nastupiti uz mnogobrojne kolege i predstaviti ovaj veseli i zarazni ljetni hit.

S obzirom na to da je ista ekipa napravila veliki hit zadnji put kada su zajedno surađivali, Ivana je i ovaj put jako zadovoljna suradnjom I pjesmom u konačnici te je komentirala: “Pjesma je nastavak suradnje s Fedorom i Nenom.Vesela, ljetna, pozitivna. Jednostavno ti stavlja osmijeh na lice.Također je nastavak suradnje i sa Željkom Petrešem kao autorom spota. Ista ekipa kao i na posljednjoj pjesmi “Srećo i tugo” i na budućoj koju spremam za Splitski festival.”

Dok čekamo Ivanin nastup na CMC festivalu, pogledajte spot za pjesmu “Za mene” koja priziva ljeto i poziva na ples!


Albumi: