Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Ivica Sikirić Ićo u Lisinskom - koncert na kojem će vas dalmatinski šarm oboriti s nogu

Podijeli:

Tomislav Bralić i Giuliano posebni su gosti nadolazećeg koncerta na kojem će s Ićom napraviti spektakl za pamćenje

 

Još je nekoliko dana ostalo do koncerta Ivice Sikirića Iće u Lisinskom 21. travnja. Za sve one koji idu i s nestrpljenjem pjevuše nove hitove „Opet je jubin cilin tilon“, „Još se volimo“ ili neku staru uspješnicu, Ićo ih je odlučio iznenaditi i posebnim gostima.

Iću u zadarskom kraju svi znaju kao „domaćega čovika, društvenog i iskrenog“, otkriva on skromno. Kao takvog sada ga je upoznao i ostatak Hrvatske, ili, bolje rečeno, svi su se podsjetili njegova glazbenog rada i osobnosti koju je nemoguće ne voljeti. Za to je zaslužna prošlogodišnja pjesma „Opet je jubin cilin tilon“ koja ga je vratila na sam vrh glazbene scene.

Uoči koncerta Ićo je poručio:

Moram priznati da sam izuzetno uzbuđen i da jedva čekam da koncert počne.

Poručujem posjetiteljima da se pripreme na nezaboravnu atmosferu i očekujem da zajedno od prvog takta pretvorimo Lisinski u jednu veliku glazbenu feštu. Ja se sigurno neću štedjeti, a vjerujem da neće ni publika.

Živim za publiku i pjesmu i vjerujem da će se to i osjetiti.

Vidimo se u Lisinskom!

 

Dalmatinski šarm koncerta upotpunit će i gosti. Tomislav Bralić je iz istog mjesta kao i Ićo. Poznanstvo iz djetinjstva preraslo je u prijateljstvo kojeg obilježava dobra pjesma. Zajedno su snimili 2006. antologijsku pjesmu „Ribat sam star“ i njome odnijeli pobjednu na Splitskom festivalu. „Bilo je burno, cilu noć smo pivali“, prisjeća se slavlja nakon te pobjede Tomislav Bralić i otkriva da i danas uživa izvoditi tu pjesmu s klapom Intrade te da mu je jedna od dražih.

Giuliano je, uz Tomislava Bralića, drugi gost na Ićinom koncertu. Ićo ga poznaje od svojih glazbenih početaka i neizmjerno mu je zahvalan na podršci koju mu pruža svih ovih godina. Ićo i Giuliano su si kliknuli na prvu, pojašnjava Giuliano kada ga pitaju o njihovu prijateljstvu. Jedva čeka nadolazeći koncert.

Koncert jedva čeka i Ićo. Malo koji pjevač je toliko voljen, kako od publike, tako i od kolega. Njegova druželjubiva narav i šarm garantiraju da će atmosfera u Lisinskom na njegovom koncertu biti odlična. Bit će to večer za pamćenje. Nadamo se da ste i vi spremni!

Ulaznice je moguće kupiti na blagajnama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili online na ulaznice.hr

Albumi: