Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Ivica Sikirić Ićo snimio u Privlaci spot za novu pjesmu

Podijeli:

S pjesmom "Opet je jubin cilin tilon" Ićo je nastupio na Splitskom festivalu

Nakon dugo vremena, uz hitove "Najlipša si", "Ovo tilo vire nema" i dueta "Ribar sam star" s Tomislavom Bralićem, Ivica Sikirić Ićo ponovno ima pjesmu s kojom će zasigurno osvojiti publiku! Glazbu i tekst potpisuje dugogodišnji Ićin suradnik Rudolf Dvorski, a aranžman je radio Ivan Popeskić. Za spot koji je uprizorio ljubavnu priču pobrinuo se redatelj Igor Goić

Ićo nam je o novom spotu rekao:

Snimanje spota za pjesmu bilo je iznimno zabavno, ležerno i ugodno. Moram naglasiti da su nam Općina Privlaka i TZ Općine Privlaka maksimalno izašli u susret i na tom im  zahvaljujem od srca. Glumci u spotu su bili izvanredni, redateljska ekipa profesionalna i moram priznati da nikad do sada nisam imao tako dobar osjećaj  snimajući spot za neku pjesmu. Vjerujem da će se spot i sama priča u njemu svidjeti ljudima, jednako kao i pjesma, a također bih želio poručiti publici da ću i dalje raditi sa jednakom voljom i žarom kako bi i mogao dati najbolje od sebe. 

Suradnju s Ićom opisao nam je i autor pjesme, Rudolf Dvorski:

S obzirom da sam od samog početka kao autor sudjelovao u svim segmentima stvaranja pjesme mogu reći da imam osjećaj da smo dobili najbolji Ićin spot do sada. Namjera je bila prikazati jednu pozitivnu ljubavnu priču koja se odvija u nekakvom svom svijetu i mislim da su glumci i redateljska ekipa odlično odradili svoj dio posla. Rekao bih da se vidi da je sve rađeno sa puno truda, uživancije i gušta tako da kao autor mogu o spotu i ekipi koja ga je radila govoriti samo u superlativima, Hvala Igoru, Sandri, Kreathia studiju te glumcima Mariji i Ediju jer bez njih ovo ne bi bilo moguće izvesti na ovako dobar i kvalitetan način. Spot u potpunosti prenosi emociju ojesme na ekrane što je iznimno bitno.

Iza kamere je bio redatelj Igor Goić koji nam je objasnio priču koju donosi spot:

Za lokaciju smo odabrali najzapadniju točku dalmatinske obale koja se nalazi u prelipoj Privlaci. Dušom i tilom prelipi glumački par Edi Robeli i Marija Oštarić su imali težak zadatak glume pod morem pa su nam odmah u početku bili u užem izboru jer im ronjenje nije strano. Oboje su profesionalni ronioci koji kad ne rade, rone. 

Za umjetnika ne postoji veće zadovoljstvo nego kad primi poziv na suradnju od drugog umjetnika kojeg jako cijeni! Rudolfa sam tek s ovim projektom upoznao, ali kako sam mu otprije upoznat sa radom, nije trebalo predugo razmišljati. Isto tako, s Ićom sam već imao jako pozitivnu suradnju na jednom drugom projektu, ali mislim da je ovo njegova vrsta muzike što se primjeti i iz njegovog savršenog performansa pred kamerom. Bez previše direkcija od iza kamere, Ićo jednostavno
pusti muzici da ga povede, a na nama ostaje samo dokumentirati.

Ljubav je tema obrađena nebrojeno puta - ali što je više obrađujemo, to više shvaćamo kako je jednostavno neiscrpna tema. "Ako i postoji misto di ljubavi nevira stane na put" su riječi koje će mnogi na prvu shvatiti na najgori mogući način, međutim bilo koja veza u kojoj ne postoji apsolutno povjerenje u svemu, nije zdrava veza i zahtijeva još puno rada. Ubrzan život današnjice diktira veliku razdvojenost među ljudima, ali baš zato postoje svjetovi koje sami stvaramo sa svojim partnerima. I baš kao u spotu, taj svijet zahtijeva održavanje jednako kao i "pravi", "realni", sirovi svijet.

 

Stream & download

Albumi: