Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Jedan autor za veliki klapski uspjeh: Šufit novim spotom najavljuje nastup na CMC festivalu

Podijeli:

Novim spotom "Mirno ti more" klapa Šufit misli na svoju publiku

Klapa Šufit na ovogodišnjem će se CMC festivalu u Vodicama predstaviti pjesmom "Mirno ti more", koja je plod dugogodišnjeg prijateljstva s Vojanom Koceićem.

Pjesma "Mirno ti more" prva je glazbena suradnja s Vojanom iz PILOT studija. A posebna je i po tome što je Vojan autor glazbe i teksta, ali i spota! Tekst uz njega potpisuje Elvis Sršen, dok su za aranžman zaslužni Leo ŠkaroVojanVinko Didović.

Zašto baš ova pjesma, odakle inspiracija i kako je to napraviti baš sve, od slova, nota do vizuala, otkrio nam je autor:

S dečkima iz klape znam se već nekoliko godina iz različitih đireva pa nam je zato sve išlo glatko, jednostavno i bez puno filozofiranja. I inače sam glazbenik, bavim se audio i video produkcijom pa mi je zapravo "normalno" da sam napravio ovakvu kombinaciju, uz Elvisa, Vinka i Lea. Kad stvaram, pjesme pišem po inspiraciji i osjećaju, dosta sam napisao toga za druge. Ne stvaram ciljano, već kako mi dođe pa onda prema vlastitom nahođenju ponudim pjesmu jednom ili dvama izvođačima, a onda neka ide dalje. Kako nema svirki u ovo pandemijsko vrijeme, idealno je vrijeme za pisanje. Tako je onda došlo i do drage mi suradnje sa Šufitom. Snimali smo na nekoliko lokacija, dodali još kadrove u kojima se pojavljuje ženski lik. Dečki su profesionalci pa nismo imali neočekivanih situacija i iznenađenja. Iako nam je prva, nadam se da nam nije zadnja suradnja.

"U ovim teškim vremenima pandemije koronavirusa, iako nemamo mogućnosti nastupa, odlučili smo snimiti novu pjesmu te bar na taj način imati kakav-takav doticaj s našom vjernom publikom", rekao nam je klapski bas Zdeslav Mišurac.

Snimanje se odvilo na jedan lijepi, sunčani dani "kada smo napokon mogli malo opuštenije izići na zrak, no i tada smo držali propisanu distancu", dodaje Zdeslav. Vjerojatno je to i jedan od razloga što su se dečki "nahodali" kroz spot.

O pjesmi nam Zdeslav govori:

Prva izvedba bit će na CMC festivalu u Vodicama u lipnju. Posebno se radujemo tom datumu jer ćemo tada opet moći na binu zajedno kao klapa. Nadamo se da će ovaj put, za razliku od prošle godine, biti prisutna i publika jer je u Vodicama uvijek prava fešta.

Nadamo se da ćete uživati u pjesmi i da se čim prije vidimo na koncertima!

 

Stream & download

Albumi: