Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Još jedna uspješna Šansona je iza nas

Podijeli:

Večeri dalmatinske šansone održale su se ovog vikenda u Šibeniku. Nastupili su i Scardonini izvođači te kući ponijeli priznanja i srca publike

Pjesma "More" Tedija Spalata i klape Berulia proglašena je najboljim kantautorskim djelom, a klapa Kaše sa skladbom "Kad Stradun zanoća" osvojila je treću nagrade publike.

Pjesma "More" u izvedbi Tedija Spalata i klape Berulia nastala je pod perom breljanskog tenora Antonija Šošića, a svoj je konačni oblik dobila uz Tedijevu pomoć kao koautora glazbe i Branka Slivara kao koautora teksta. Rezultat njihova rada i sjajne izvedbe je nagrada za najbolje kantautorsko djelo.

Dubrovačka klapa Kaše osvojila je u Šibeniku treću nagradu publike. Predstavili su se skladbom "Kad Stradun zanoća" autora glazbe Vicka Dragojevića, na stihove Jakše Fiamenga. Ovo je klapi treće pojavljivanje na Šansoni i već šesta nagrada na ovom festivalu.

Prokušana suradnja Providence i Gorana Karana nastavlja se novom pjesmom "Dušom sam te poznala" koja je zaradila glasan pljesak i simpatije šibenske publike. Uskoro izlazi i spot koji će biti ljubavno pismo Pagu s kojega potječe Zorica Maržić Bučić, koja uz Mirellu Meić čini Providencu.

Za Branimira Bubicu i klapu Sebenico ovo ljeto nema odmora. Osim brojnih nastupa, publici su zajedno s Alenom Nižetićem predstavili pjesmu "Dalmacijo, sestro", a sada su Šibenik oduševili najnovijim singlom "Pomišane karte".

Albumi: