Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Jubilarnih 30 godina klapa Šufit proslavit će i u Ljubljani

Podijeli:

Nakon slavljeničkih koncerata u Zagrebu i Splitu, Šufit će i sa slovenskom publikom proslaviti veliki jubilej

 

Klapa Šufit priprema veliki koncert 10. listopada u ljubljanskom Cankarjevom domu. Ove su godine obilježili koncertnu sezonu u Hrvatskoj, a i u Ljubljanu sa šufita donose neprocjenjivo blago dalmatinske pjesme - na redu je još jedan koncert za pamćenje!

Slavlje povodom jubileja se nastavlja
Teo Bikić u ime klape najavio je još jedan u nizu slavljeničkih koncerata nazvanih po megahitu "Ne diraj moju ljubav": "Lito lagano ide kraju, a mi imamo jedno lipo iznenađenje za vas – 10. listopada u Cankarjevom domu održat ćemo naš samostalni koncert. Bit će puno lipe dalmatinske pisme, kao i naših dragih prijatelja."

Bogat repertoar i glazbena iznenađenja
Klapa se koncertu veoma raduje. Bogat repertoar je spreman, a predstavit će presjek karijere ove klape - od a cappella izvedbi autohtone dalmatinske pjesme do  mediteranskog klapskog popa.

Na pozornici će im se pridružiti prijateljica i slovenska glazbenica Tanja Žagar s kojom su snimili pjesmu "Za cili život", a pripremili su još jedno iznenađenje. "Cankarjev dom uistinu je hram slovenske kulture i zbog toga smo odlučili pripremiti nešto  stvarno posebno. Po prvi puta imat ćete priliku čuti klapu Šufit uz pratnju gudačkog kvarteta", poručio je Marko Lasić koji je uz Tea Bikića i Juricu Nazlića drugi tenor klape. Gudački kvartet Split tako će začiniti ovu večer punu hitova.

Planovi za dalje
Klapa Šufit godinama spada u sam vrh hrvatskih klapa, a njihova je priča započela prije punih 30 godina u Splitu kada je desetak mladih i talentiranih srednjoškolaca profesor Tomislav Veršić okupio u šufitu, tj. potkrovlju Splitske gimnazije. Tako su započeli s kontinuiranim probama, postali prava klapa i ušli u povijest. Ako je suditi po koncertu u Lisinskom, na Peristilu ili na Stradunu te brojnim drugim lokacijama na kojima su ove godine zapjevali, Cankarjev dom očekuje pravi glazbeni spektakl. Uz to, klapa je najavila skoru objavu novog singla koji će biti sjajna najava nadolazećeg koncerta.


Ne čekajte dugo s kupnjom ulaznica jer su se oba slavljenička koncerta "Ne diraj moju ljubav" rasprodala. Svoju ulaznicu nabavite putem sustava Eventim.si.

Albumi: