Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Kadrovi novog spota 'Neću ti nikad reć' Harija Rončevića ispričali kraj jedne ljubavne priče

Podijeli:

Među odabranim pjesmama za 69. Zagrebački festival je i pjesma „Neću ti nikad reć“ Harija Rončevića koja je sada dobila spot

Hari Rončević je iskrenim i dubokim osjećajima satkao stihove nove pjesme „Neću ti nikad reć“ koji dobro pokazuju zašto ga zovu jednim od naših najboljih kantautora današnjice. Kao autor glazbe i teksta publici je prenio duboke osjećaje koji sažimaju sve ono što nekad u ljubavi ostane neizgovoreno. Na aranžmanu pjesme Hari je radio s Albertom Limićem. Redatelj spota je Željko Petreš, a snimatelj Zlatko Dizdar.

Spot je zaokružio sve ono što je Hari želio reći glazbom i stihovima. Iako je tema spota tužna, Hari otkriva da mu je bilo zabavno raditi na spotu i da je veoma zadovoljan kako je sve ispalo.

Hari je o pjesmi rekao:

Ponovno nastupam na Zagrebačkom festivalu sa svojom pjesmom, kao i do sada. Pjesma se zove „Neću ti nikad reć“.

Nikada nisam volio govorit o pjesmama… Pjesma će reć sama o sebi sve kad je budete čuli. Ali evo, već smo snimili i spot za nju u režiji Željka Petreša. Stela Jurković i Kristijan Šupe su glumili u spotu. Spot je lijep, čak i zabavan iako je tema tužna.

Vidimo se na Zagrebačkom festivali i nadam se da će vam se svidjeti ova moja nova pjesma!

Album Harija Rončevića "Idem jugu svom" osvojio je ove godine Porina u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe. To je šesto je izdanje koje Hari Rončević objavljuje za Scardonu. U zlata vrijednom glazbenom opusu, nova pjesma "Neću ti nikad reć" stat će uz bok uz najveće hitove tog albuma, ali i svih prijašnjih.

Zagrebački festival ove je godine krajem travnja. Neodoljivo blizu… Jedva čekamo čuti ovu pjesmu i tamo!

 

Stream & Download

Albumi: