Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Karanov album 'Jedna noć u Zagrebu' ostvario je najviši ulaz na domaću top listu prodaje

Podijeli:

Goran Karan s albumom Jedna noć u Zagrebu ostvario je najviši ulaz na domaću top listu prodaje

Riječ je o dvostrukom kompilacijskom live albumu, koji je snimljen tijekom njegovog koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Zanos publike prisutan na koncertu prenio se i na zvuk albuma pa tako uz ovaj album slušatelji imaju priliku doživjeti posebnu atmosferu koncerta.

Album se sastoji od dva CD-a sa po 12 pjesama, a osmišljen je kao pregled dosadašnje Karanove karijere. Tako možete poslušati pjesme Prozor kraj đardina, Lipa si lipa, Moja košulja, Ostani, Tu no llores mi querida, Mali mulac, ali i pjesme iz mjuzikla Naša bila štorija, koji Goran autorski potpisuje s Nenadom Ninčevićem. Osim Karana, na albumu su se našli njegovi poznati gosti i prijatelji, Severina, Petar Grašo, Nikša Bratoš i članice grupe Providenca, koji su oplemenili njegov nastup u Lisinskom, a time i ovaj album u izdanju Scardone.


Ovom nam se prilikom obratio i sam Karan koji je izjavio: "Drago mi je i zahvalan sam da je publika prepoznala koncertni album Jedna noć u Zagrebu. Osobito je to značajno u ovo vrijeme u kojem imamo samo za one stvari u životu koje stvarno trebamo i volimo. Dragi ljudi, živila nam ljubav!"

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje i internetskih trgovina diskografskih kuća.

Albumi: