Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Klapa Contra obradila Bebekovu Žutu ružu u tamburaškom aranžmanu!

Podijeli:

Klapa Contra je obradom Bebekove pjesme 'Žuta ruža' željela svojoj publici pružiti nešto novo, tamburaško i sentimentalno.

 

Klapa Contra iz Splita je dodala začin svom repertoaru i obradila poznatu  pjesmu Željka Bebeka 'Žuta ruža', koju neki znaju i pod nazivom 'Tamburaši s Dunava'. Autor pjesme je Đorđe Novković, a novi aranžman potpisuje Ivica Murat.

Kažu kako su se htjeli malo odmaknuti od autoskog rada i ovom obradom osvježiti diskografski rad svoje klape. Slušateljima će pužiti nešto novo jer su ovu "tamburašku stvar" obradili na kapski način.

Mislav Biočina je otkirio kako je izbor baš pao na 'Žutu ružu' - Klapa Contra ne krije da joj je uvijek drago kad se pruži prilika za koncertom u dragoj nam Slavoniji, na tragu toga smo odabrali upravo pjesmu Žuta ruža koja ima ono nešto slavonsko, sentimentalno i tamburaško u sebi. Zadovoljni smo kako smo je snimili i zahvalni svima koji su bili podrška u snimanju, ponajviše Ivici Muratu, koji je radio na instrumentalnom aranžmanu.

Pred klapom su brojni koncerti, održati će ih od Slovenije, preko Kvarnera i Dalmacije, pa sve do Boke Kotorske. Zapjevati će i na festivalskim događajima.

Albumi: