Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Klapa Contra po prvi puta u Splitu! Peristil - 05.07.

Podijeli:

 

 

Splitska klapa Contra, čiji su članovi redom vrhunski pjevači koji su godinama bili članovi najpoznatijih klapa pozvani su od strane Splitskog festivala da naprave svoj prvi samostalni koncert u Splitu, na Peristilu 05.07.!

 

Ova perspektivna klapa koju krase vrhunski vokali će svojim sugrađanima pripremiti prvi samostalni koncert ususret Splitskom festivalu, u srijedu, 05.07. na Peristilu.

- U trećoj godini postojanja i nakon brojnih zapaženih festivalskih nastupa i preko 150 samostalnih koncerata, klapa Contra će po prvi put održati samostalni koncert u svom gradu i to na jednoj od najljepših pozornica Mediterana, na splitskom Peristilu! Koncert klape će se održati 05.07. kao prava uvertira ovogodišnjem Splitskom festivalu. Klapa se iznimno raduje svom velikom koncertu u srcu rodnog grada, kazao je Mislav Biočina, član klape.

Klapu raduju i brojni drugi koncerti koje je zakazala za ovo ljeto, a sretni su i što su početkom mjeseca biti dio CMC festivala gdje je publika odlično prihvatila njihov aktualni singl 'Kreni pismo' koju zajedno potpisuju maestralni Tedi Spalato i "meštar o' versi" Branko Slivar.

Srpanj je doista mjesec glazbe za grad Split jer njegove građene vrhunski glazbeni program u sklopu Splitskog festivala. U četvrtak, 06.07. će Gibonni održati svoj koncert, 07.07. će se na Prokurativama dodijeliti nova nagrada Cesarica za hit godine, dan iza će se održati finale Splitskog festivala, a svemu tome će predvoditi koncert klape Contra u srijedu 05.07. na Peristilu!

Albumi: