Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Klapa Sebenico objavila dugoočekivani album 'Dalmacijo, ti si zadnja luka'

Podijeli:

Klapa Sebenico je objavila novi album pod nazivom "Dalmacijo, ti si zadnja luka"! Dugočekivani album sadrži deset singlova uključujući hitove "Znan da sada kasno je" i "Zaplakat ću kad ti bude teško".

 

Sebenico je šibenska klapa koja je nastala u svibnju 2011. godine. koja je već nakon nekoliko mjeseci djelovanja snimila svoj prvi album "Dobra večer uzorita" koji izdaje Scardona.

Klapa je sačinjena od iskusnih i još mladih klapaša koji su kroz godine u raznim sastavima osvajala razne nagrade na festivalima diljem lijepe naše i šire.

Ovi iznimno kvalitetni glasovi svojim "muškim" zvukom osvajaju publiku koja vjerno prati njihov rad.

Već četvrtu godinu zaredom ova klapa je izašla pred kaštelansku publiku i nakon uspješnica "Tila bi vratiti", "Kada dođe vrime grubo" i "Cìli svit se vrti tamo", ove godine predstavila se s pjesmom "Šibenski kamen" autora Davora Jurage.

Ako tome pridodamo brojne samostalne koncerte i izlazak drugog studijskog albuma, možemo zaključiti da je ovo definitivno njihova godina.

“Presretni smo izlaskom našeg drugog studijskog albuma i nadamo se da će pjesme s albuma ući u sve domove ljubitelja dalmatinske pisme.”- rekao je producent albuma i clan klape, Branimir Bubica.

Ove godine imali su velike nastupe poput onog na Splitskom festivalu, gdje su uz samostalnu "Šibensku baladu" izveli "Prodji me se" zajedno sa Ivom Pattierom, "Dobra ti večer mati moja" sa Đanijem Stipaničevom i "Niko neće u mornare" s Martinom Majerle.

Uspjeh su pokazali na brojnim Festivalima, pa su tako nakon Splitskog festivala nastavili na Festivalu klapa u Pakoštanima gdje su osvojili zlatnu plaketu, na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu gdje su ušli u finale, dok su na Večeri dalmatinskih klapa u Vodicama osvojili nagradu za najbolju izvedbu skladbe!

Ne sumnjamo da će vas novi album oduševiti!

 

POPIS PJESAMA: 

1. DALMACIJO, TI SI ZADNJA LUKA

2. CILI SVIT SE VRTI TAMO

3. TILA BI VRATITI

4. SVE PROLAZI

5. KADA DOĐE VRIME GRUBO

6.ZAPLAKAT ĆU KAD TI BUDE TEŠKO

7. ŠIBENSKI KAMEN

8.  ZNAN DA SADA KASNO JE

9. RAZBIT ĆE SE ZID OD PLAČA

10. NEBO JE ODLUČILO

Albumi: