Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Klapa Sebenico objavila novu pjesmu 'Razbit će se zid od plača'

Podijeli:

“Razbit će se zid od plača” je posljednji singl s novog albuma Klape Sebenico "Dalmacijo, ti si zadnja luka" koji je ugledao svjetlo dana u kolovozu. Za glazbu i tekst, kao i na većini Sebenicovih pjesama pobrinuo se Branimir Bubica, dok aranžman potpisuje Nino Nimac.

 

Za snimanje i mastering se pobrinuo Ante Lasan. Na istom tragu kao i dosadašnje Sebenicove pjesme radi se o ljubavnoj baladi, a kao solista prvi put na novom albumu našao se Ivica Vlaić. Kroz Klape Teuta, Fortica, Kud Cambi, eurovizijsku Klapu s mora i danas Sebenico, Ivica se pokazao kao jedan od najtrofejnih klapaša. Iako po vokaciji "bas" u ovoj pjesmi odradio je tenorsku rolu.

Album koji je izašao ovo ljeto "Dalmacijo, ti si zadnja luka" sadrži uspješnice s kojima se Klapa predstavila na raznim festivalima poput "Znan da sada kasno je", "Dalmacijo, ti si zadnja luka" i "Zaplakt ću kada ti bude teško".

- Presretni smo izlaskom našeg drugog albuma i nadamo se da će, kako ova, tako i druge pjesme s albuma naći put do što većeg broja slušatelja. Iza nas je jako uspješna godina gdje smo osim izlaska novog albuma, doživili prelijepe trenutke na brojnim festivalima i koncertima diljem lijepe naše. Pivali smo na splitskim Prokurativama, omiškoj pjaceti, viškoj Batariji, u Šibeniku, Betini, Novalji, Murteru, Cavtatu i brojnim drugim pozornicama, a svaka od njih ostavila nam je posebnu uspomenu - rekao je Ivica Vlaić.

Ako izlasku nove pjesme pridodamo brojne samostalne koncerte i izlazak drugog studijskog albuma, možemo zaključiti da je ovo definitivno njihova godina.

 

Album "Dalmacijo, ti si zadnja luka"možete kupiti na webshopu  Scardone.

Albumi: