Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Klapa Šufit predstavlja pjesmu za 20. Večeri dalmatinske pisme

Podijeli:

Klapa Šufit iz Splita ide na jubilarne 20. Večeri dalmatinske pisme s pjesmom 'Samo jedan pogled' i najavljuje novi album!

 

Ove godine na jubilarnim Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu će se proslaviti 20 godina ovog festivala klapskog pop-a, a gledatelji će uživati u 21 skladbi.

Nastupiti će klape Cambi, Šufit, Kampanel,Sebenico, Kaše, Munita, Štorija, Skradinke, More itd.

Klapa Šufit će ove godine na kaštelanskoj pozornici predstaviti svoju novu pjesmu 'Samo jedan pogled', ovi klapaši se vesele nastupu gdje su prošle godine osvojili čak tri nagrade - 1. nagradu žirija, 2. nagradu publike i nagradu orkestra za najbolju skladbu.

Pjesmu 'Samo jedan pogled' potpisuje Joško Bogavčić, a aranžman Ante Gašpardi i Vinko Didović, te ovom pjesmom klapa najavljuje izlazak novog albuma u ljetu.

 - Bliži se ljeto pa tako i festivali, 22.07. ćemo sudjelovati na Večerima dalmatinske pisme u Kaštelima. Nastupiti ćemo s pjesmom 'Samo jedan pogled', koja će ujedno izaći i našem novom CD-u koji je u pripremi. Pozivamo sve naše prijatelje, a i obožavatelje dalmatinske pisme da dođu na festival i uživaju kako s nama tako i s kolegama iz drugih klapa - rekao je Zdeslav iz klape Šufit.

Albumi: