Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Klapa Šufit ususret koncertu na Šalati predstavila novi spot 'Otkad tebe znam'

Podijeli:

Klapa Šufit snimila je spot za pjesmu "Otkad tebe znam" s kojom će se predstaviti ove godine na CMC festivalu! 

Klapa Šufit poznata je po brojnim hitovima i sjajnim koncertima i kao klapa koja je izuzetno koncertno aktivna. Tako su ove godine izuzetno puno nastupali u Sloveniji na velikim klapskim koncertima u velikim dvoranama poput Stožica i Tabora. Sada su snimili i spot za CMC festival koji je režirao Matko Petrić. Autor glazbe i teksta je Vinko Barčot s kojim su surađivali na svojim najvećim hitovima do sada, a za aranžman zaslužni su Vinko Didović i Leo Škaro.

- Ove godine smo se odlučili ponovno nastupiti na CMC festivalu za kojeg smo snimili pjesmu "Od kad tebe znam", te smo i za nju snimili prigodni video spot. Što se tiče samog snimanja, ono je obavljeno u vinariji Vizzulin - Vinotočje, pa se ovom prilikom zahvaljujemo g. Reljiću na toplom gostoprimstvu ( što će i gledatelji vidjeti u samom spotu). Zahvaljujemo se i g. Silviji Sunari koja nam je svojom "prežencom" uljepšala spot, a i iskazala svoje glumačke sposobnosti. Sve se to odvijalo pod budnim i oštrim okom našeg prijatelja i redatelja spota Matka Petrića- izjavio je Zdeslav Mišurac, član klape Šufit.

Specifičnost ove klape je njezina dugotrajnost po pitanju iste postave ljudi, naime članovi klape se nisu mijenjali od 1997. godine! Što je za klape izuzetno rijetko. Do sada su otvarili mnoga priznanja od kojih se ističe kada su tri godine zaredom 2006., 2007. i 2008. godine, osvojili prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog povjerenstva – Zlatni štit s povijesnim grbom grada Omiša i prvu nagradu publike – Zlatni leut te su triput u nizu ponijeli naslov apsolutnih pobjednika "Omiša", što nije pošlo za rukom ni jednoj drugoj klapi tijekom prvih pola stoljeća Festivala.

Popularnost klape potvrđuje i fenomen koji broji 30 000 milijuna pregleda na You Tube-u za njihov spot "Ne diraj moju ljubav" pod redateljskom palicom Matka Petrića. 

Ove godine osvojili su i Porina za Najbolji album pop- folklorne glazbe za album "Oprosti dušo" koji je izašao prošle godine u izdanju Scardone.

Klapa je trenutno u pripremama za glazbeni spektakl "Klape pod zvjezdama". Riječ je o koncertnom spektaklu gdje će nastupiti: Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Šufit, klapa Cambi i klapa Maslina, naš creme de la creme klapskog pjevanja u Hrvatskoj. Koncert će se održati 15.6. na Šalati u 20h u pomalo kazališnom konceptu pod vodstvom voditelja programa Nevena Stojakovića i Frane Ridjana.

Organizaciju produkcije klapskog spektakla već godinama radi provjerena ekipa koja je radila sve velike klapske spektakle od Poljuda, Arene Pula, Arene Zagreb, Spaladium arene, Cibone i Doma sportova tako ne sumnjamo kako će sve veličanstveno izgledati i sjajno zvučati. 

 

Koncert organzira Scardona i RTL music.

Vidimo se brzo !

Prodaja ulaznica: SCARDONA , Srebrnjak 64, i sustavu  www.ticketshop.hr, www.eventim.hr

Albumi: