Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Klapa Sv. Juraj HRM snima spot za novu pjesmu 'Dalmacijo, dušo moja'

Podijeli:

'Dalmacijo ,dušo moja' je nova pjesmaklape Sveti Juraj HRM za koju je ovih dana započelo snimanje spota na širem području Dalmacije.

 

Radi se o pjesmi koju je mornarička klapa premijerno izvela na prvoj večeri ovogodišnjeg splitskog festivala posvećenu  Krsti Jurasu autoru brojnih tekstova najpoznatijih pjesama zabavne glazbe kao što su 'Dalmacija u mom oku', 'Vilo moja', 'Šibenska balada', 'Tvoja barka mala', 'Dobra ti večer mati moja', 'Dva su zrna grožđa', 'Ludo more' itd.

Prvi dan snimanja spota za novu pjesmu mornarička klape iz Splita bio je u na motornoj jahti HRM-a Učka koja je zapravo rezidencijalni brod HRM-a, a snimanja se nastavljaju dalje diljem Dalmacije.

Snimanje i režiju potpisuje Patrik Grgurić i Hrvoje Svalina, dokazani autori spotova brojnih uspješnica  mornarička klape iz Splita  kao što su 'Ruža crvena', 'Bura', 'Oči u Oči', 'Zapivaj klapo moja' i druge.

Pjesmu je još 1992. godine otpjevao Vice Vukov, ali je nikada nije studijski snimio, pa je u želji  da je otme zaboravu,  to učinila klapa Sveti Juraj HRM donijevši je u novom klapskom aranžmanu Tonća Ćićerića i Maria Božića.

Premijeru spota i pjesme moći ćete vidjeti sredinom listopada ove godine.

Albumi: