Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Klapa 'Sveti Juraj' HRM predstvalja novi spot

Podijeli:

Pjesma "Kad jednom ostaneš sama" nalazi se na albumu "Plovit se mora" kojim je klapa proslavila 20. obljetnicu postojanja

Klapa "Sveti Juraj" Hrvatske ratne mornarice predstavlja spot za pjesmu "Kad jednom ostaneš sama". Glazbu i tekst potpisuje Tonći Ćićerić, dirigent Orkestra Hrvatske ratne mornarice, a aranžman, uz mo. Ćićerića, supotpisuju Mario Božić i Nenad Šiškov. Spot je režirao i producirao Hrvoje Svalina, a snimio Ante Gusić.

Tema neostvarene ljubavi kao vječite umjetničke inspiracije u ovoj je pjesmi zaodjenuta u ponešto drugačiji pop zvuk i predstavlja svojevrsni iskorak klape iz klasičnoga klapskog žanra. Marko Bralić govori nam: "Vjerujemo da će i naši slušatelji, od kojih možda tek rijetki kroz život nisu doživjeli slične ljubavne priče, u ovoj pjesmi prepoznati i neke svoje davne mladenačke ljubavi."

"Spot za ovu pjesmu prikazuje svojevrsnu fiksaciju na protagonisticu pjesme koja slavi život, pokret, kreaciju. Kamera je glorificira, uspostavljajući gotovo obožavateljski odnos koji traži senzaciju. Rasplesani san prekida pad koji unosi nemir i provocira sukob i želju za razrješenjem", ističe redatelj Hrvoje Svalina.

Pjesma se ujedno nalazi na njihovome najnovijem albumu "Plovit se mora" koji je izišao početkom ove godine, a na kojem se nalaze najuspješnija glazbena ostvarenja mornaričke klape iz Splita snimljena u proteklih pet godina, koliko je prošlo od objavljivanja posljednjeg diskografskog izdanja u Scardoninoj nakladi

Albumi: