Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Klapa Žrnovnica u novom sastavu u spotu 'Žeđ'

Podijeli:

Klapa Žrnovnica novom pjesmom predstavlja skroz novi zvuk 

Predivne stihove pjesme "Žeđ" potpisuje Branko Slivar, "čovik od velikih riči" i jedan od najuspješnijih tekstopisaca dalmatinskoga govornog izričaja današnjice. Stihove je uglazbila Tatjana Jergan Botunac, a aranžman je napravio Ante Gašpardi. Gitare je odsvirao Zlatko Brodarić, mandoline akademska mandolinistica Stela Ivanišević, a pjesma je snimljena u studiju Deva, Damira Marušića.

Spot je snimljen u splitskoj lučici Spinut i nastavak je dugogodišnje suradnje. Iza kamere je stajao Toni Banov, a režiju i montažu potpisuje Augustin Tino Bilandžić.

Klapa Žrnovnica od početka godine djeluje u novom sastavu, na prvom tenoru je i dalje Maja Markovina, drugi tenori su Sandi Terzić i Marko Ugrina, bariton je Ivan Morača, a basi Ivan Biuk i Roko Radevenjić.

U klapi su izuzev moje malenkosti sve redom mladi momci, puni ljubavi prema klapskoj pismi stoga veseli novi početak. Moram spomenuti našega dugogodišnjeg voditelja i osnivača klape maestra Marka Marina i zahvaliti mu na daljnjoj podršci i pomoći pri nastavku djelovanja, a ne smijem zaboraviti niti dvojac koji je početkom godine krenuo s nama, ali su zbog zdravstvenih razloga i problema u pandemiji morali odustati, a to su drugi tenor Miljenko Kovač i bas Andrija Akrap, pod čijom smo voditeljskom palicom i snimili ovu pjesmu", govori nam Maja i nastavlja:

„Hvala i našim glumcima, mladom paru Petri Vladović i Duji Tukiću koji su se na prvu odazvali pozivu i bespogovorno odolili svim zahtjevima snimanja.“

Iz klape poručuju: "Nakon što poslušate pjesmu, nadamo se da ćete i vi biti žedni još više naših uradaka!"

Albumi: