Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Klapa Žrnovnica izdala novi nosač zvuka - još jedan USB u Scardoni

Podijeli:

Klapa Žrnovnica na USB-u je objavila audio i video izdanje albuma "Kad san žedan lipe riči"

"Kad vam zatreba malo likarije u ova vrimena, posegnite za našom pismom jer nema onoga što ne može izličiti pisma i lipa rič", bila je poruka klape Žrnovnica prilikom izdavanja njihovoga prvog albuma zabavne glazbe "Kad san žedan lipe riči". Sa željom da glazba bude što dostupnija i pristupačnija, album su objavili na USB-u i tome dodali video sadržaj.

"Sve nas je zadesilo isto, u ovo doba pandemije postoje mnoge zabrane i ograničeni smo izražavati se nastupima uživo, koncertima ... otvorilo se pitanje kako sve to što radimo i vizualno približiti zaljubljenicima u klapsku pismu. Imali smo snimljene video spotove za svih deset pisama s albuma pa smo odlučili sve objediniti i staviti na jedno misto pa je tako nastala ideja za USB-om", govori nam Maja Markovina, koja u klapi nosi ulogu prvog tenora (tj. alta) i nastavlja:

Dakle, ovaj USB je ujedno i audio i video izdanje, a zbog malene kartične veličine i načina primjene možda je ljudima i pristupačniji pa vjerujemo da ćemo njime nekog razveseliti. Audio strana albuma već je poznata, a što se tiče video izdanja istaknula bih da smo osam spotova odradili u suradnji sa režiserom Augustinom Tinom Bilandžićem i snimateljem Tonijem Banovom. Na dronu su se po potrebi izmjenjivali Marin Ivančić i naš Duje Marin, nekadašnji bas klape, dok jedan spot potpisuje Ladislav Radić s HTV-a, a drugi naš prijatelj i sumještanin Miljenko Marin.

Klapa Žrnovnica neumorno radi i dalje. Članovi klape nedavno su bili i u studiju pa vjerujemo da nam pripremaju iznenađenje ususret nadolazećemu blagdanskom mjesecu.

Ovo je drugo USB izdanje u Scardoni. Marko Škugor bio je prvi izvođač koji je svoja dva albuma - "Dalmatinska vilo" i "Samo s tobom sam upoznao ljubav", objavio na USB-u, koji je trenutno dostupan po akcijskoj cijeni na Scardoninom web shopu.

Albumi: