Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Klapa Žrnovnica u novom spotu 'Lipota prominila se nije' sa zadnjeg albuma

Podijeli:

Klapa Žrnovnica objavila je spot za pjesmu "Lipota prominila se nije" s njihovog zadnjeg albuma "Kad san žedan lipe riči".

Klapa Žrnovnica objavljuje spot za pjesmu "Lipota prominila se nije" koju je prije godinu dana izvela na festivalu "Večer dalmatinske pisme" u Kaštel Kambelovcu.

- Spot je u stvari snimljen još početkom prosinca prošle godine na jednoj lokaciji u Splitu na Marjanu, nedostajalo je tek nekoliko kadrova s djecom koji su odrađeni ove godine na više lokacija u Žrnovnici. Zamisao je bila da "lipotu didovine" - stine, more, kamen dočaramo kroz neke kadrove i situacije iz djetinjstva kada smo bili bezbrižna, vesela i razigrana djeca, a u čemu je u biti i sva lipota tih prošlih dana i okruženja kojeg se svi rado sjećamo"- kazuje Maja Markovina, članica klape i dodaje: "moram napomenuti i to da nažalost klapa više ne djeluje u ovom sastavu. Neki članovi su se početkom lipnja zahvalili na suradnji te smo bili prisiljeni stopirati sve ovoljetne nastupe. Pauzu ćemo nastojati iskoristiti za dovršavanje i miksanje već snimljenih materijala u studiu te za snimanje spotova za preostale dvije neobjavljene pjesme sa albuma."

Ostvarenju priče pomogli su talentirani glumci Toni Bulog, Ivan Marin, Emanuel Medvidović, Borna Solje i Lea Poljak. Iza objektiva stajali  su Toni Banov i Tino Bilandžić dok montažu i režiju spota potpisuje Augustin Tino Bilandžić.

Pjesma „Lipota prominila se nije“ se nalazi na njihovom albumu zabavne glazbe "Kad san žedan lipe riči" koji je u izdanju Scardone predstavljen u veljači ove godine.

Tekst za pjesmu je napisala Biserka Biskupović, uglazbio ju je, Bobi Popovski. Vokalni aranžman je djelo voditelja klape maestra Marka Marina dok instrumentalni aranžman potpisuje Ante Gašpardi.

Albumi: