Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Spot 'Molitva za ravnicu' povodom sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

Podijeli:

Klapa Hrvatske ratne mornarice "Sv. Juraj" odlučila je ove godine na poseban način obilježiti Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. U suradnji sa studijem Design D iz Vukovara snimila je spot za novu pjesmu "Molitva za ravnicu"

Stožerni narednik Marko Bralić, zapovjednik klape, rekao nam je što im Molitva predstavlja:

"Duboko ispunjeni poštovanjem prema žrtvi Vukovara 1991 i prema žrtvi koju je hrvatska ravnica podnijela u obrani Domovine u srpskoj agresiji, željeli smo u znak zahvalnosti snimiti ovu pjesmu kao naš simboličan poklon svima onima koji su 1991. ovdje na braniku Domovine branili i obranili Hrvatsku žrtvom vlastitog života."

Autor glazbe i stihova pjesme je Mario Božić. Za režiju i snimanje spota bio je zadužen Darko Puharić, a za fotografiju Miroslav Šlafhauzer. U spotu su sudjelovali Mia Šlafhauzer i Ivan Kolar, a produkciju potpisuje Design Studio D.

Kadrovi najznačajnijih vukovarskih lokaliteta i simboli vezani uz ovaj grad predočili su ono o čemu pjevaju članovi klape. 

"Vjerujem da će se spot i pjesma svidjeti upravo onima kojima je posvećena, a to su prvenstveno hrvatski branitelji Vukovara, članovi obitelji poginulih i nestalih, ali i svim hrvatskim domoljubima ma gdje bili", naglasio je Bralić.

Kako pjevaju članovi klape, neka poleti pjesma vašim šorom!

Albumi: