Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Koncert Ivice Sikirića Iće pretvorio se u večer božićne čarolije koju će Zadar još dugo pamtiti

Podijeli:

Ivica Sikirić Ićo na svom najvećem koncertu do sad pripremio je božićni spektakl zadarskoj publici u konobi Kamen na sam Božić

Poprilična prometna gužva stvorila se na Božić u jednom dijelu Zadra. Kolona automobila duža od jednog kilometra najavila je veliku feštu. Naime, brojni su pokušali pronaći ulaz na koncert Ivice Sikirića Iće koji je bio rasprodan danima unaprijed. Sretnici koji su uspjeli doći do karata za koncert uživali su u večeri prave božićne čarolije – Ićine pjesme i glas te nenadmašiva atmosfera koja je vladala pokazali su se kao recept za pravi božićni spektakl koji će se dugo pamtiti te će obilježiti Ićinu karijeru. Nakon ovakvog koncerta više ništa neće biti isto jer publika je pokazala koliko im je nedostajao on i njegove pjesme!

Publika je cijeli koncert pjevala, pljeskala i uživala u svakoj sekundi. Svi su kući na kraju pošli oduševljeni i puni odličnih dojmova. Posebno je živo bilo za vrijeme izvođenja ovogodišnjeg Ićinog hita "Opet je jubin cilin tilon" koji je zarobio srce publike. Čim su počeli prvi taktovi ove pjesme publika se oduševila te je ispjevala cijelu pjesmu toliko glasno da Ićo, ako je želio, nije ni trebao pjevati.

Tom se pjesmom nakon dugo vremena Ivica Sikirić Ićo ponovno predstavio publici  na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Vrlo je brzo skupila preko pola milijuna pregleda na You Tubeu. Uskoro će dosegnuti milijun pregleda, a euforija oko nje i dalje traje. Uz odlične reakcije publike na pjesmu uživo, to pokazuju da će stati uz bok najvećih hitova ovog Bibinjskog slavuja. Neki od njih su "Najlipša si" i "Ovo tilo vire nima". Oni su se također su se mogli čuti na koncertu, a pjevali su ih svi – oni koji se dobro sjećaju njihova izlaska, ali i oni koji su mlađi od samih pjesama.

Društvo su Ići na pozornici pravili njegov bend Dilema, prijatelji iz klape Bibinje te gost Duje Stanišić.

Ićo veoma zahvalan publici na ovakvoj večeri poručuje:

Ja vam samo mogu reći da sam jako sritan čovik  i da me ponila pozitivna energija koja je bila na koncertu. Moga bi uz ovakvu publiku pivati tri dana bez prestanka. Želim se zahvaliti svima koji su došli jer su mi ovu večer učinili posebnom i nezaboravnom i obećajem im da ću i dalje davati sve od sebe. Za koji dan će izaći i nova pisma, tako da nema stajanja, idemo samo jako. Sritan Božić svima!

Ićin glazbeni producent, tekstopisac i prijatelj Rudolf Dvorski dodaje:

Atmosfera je bila vrhunska, vesela i ono što je najbitnije publika je bila sretna, zadovoljna i puna dojmova. Ovo je nama kao timu najveća potvrda da idemo u pravom smjeru jer emociju koja se dogodila na koncertu ne možeš kupiti. Kad dođe ovoliko ljudi i cijelu večer pjevaju zajedno sa Ićom, pogotovo u ovim čudnim vremenima, daju podršku onome što radite, stvara se i obveza koja tjera na još jači i kvalitetniji rad i mi ćemo to povjerenje pokušati opravdati. Hvala još jednom i sretni Božićni blagdani svima  

Nakon ove uspješne godine jedva čekamo vidjeti što nam Ivica Sikirić Ićo priprema u novoj 2022. S nestrpljenjem očekujemo najavljenu pjesmu!

 

Autor fotografija: Toni Opačić