Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade koji će spojiti čaroliju dalmatinske pjesme i ljepotu istaknute povijesne lokacije u Zaprešiću

Podijeli:

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju ljetni koncertni niz 9. 7. na čarobnoj ljetnoj pozornici Novih dvora bana Jelačića u Zaprešiću

U sklopu ciklusa “Ban. Glazba. Uspomena.” na ljetnu pozornicu u Novim dvorima bana Jelačića dolaze sa svojom publikom zapjevati i Tomislav Bralić i klapa Intrade. Pobrinuli su se da večer 9. 7. ispune najljepšim dalmatinskim pjesmama među kojima će se naći i pokoja s njihovog najnovijeg albuma „Još bi tija“. Pjesme su to koje uz dalmatinski šarm i šušur prenose duh Jadranskoga mora koji će se sada sljubiti s kontinentalnom ljepotom koju lokacija koncerta neosporivo nosi.

Čarobni perivoj na lokaciji Novih dvora bana Jelačića u Zaprešiću bajkovita je povijesna lokacija koja će uz dalmatinsku pjesmu pružiti nezaboravnu atmosferu o kojoj će se još dugo pričati. Koncert na ovom predivnom mjestu Tomislav Bralić i članovi klape Intrade ne mogu dočekati te pozivaju sve iz Zaprešića i okolice da im se pridruže jer, kako prognoziraju, bit će ovo nezaboravna fešta.

Njihove pjesma pjevaju se u sreći, ali i tuzi. Jedinstven glas Tomislava Bralića u kombinaciji s glasovima klape uvijek vješto prenese i pobudi emocije. Zato publika na koncertima s klapom pjeva svaki stih, nakon svake izvedbe nagrađuje ih glasnim pljeskom, a na kraj koncerta ne puštaju ih bez pokojeg bisa. To je najbolji dokaz toga da ova klapa živi da pjeva uživo sa svojom publikom te da to uvijek bude prepoznato i kod onih kojima pjevaju.

Jedno je jasno – ovo je koncert koji se ne propušta! Zato požuri, ostalo je još nekoliko ulaznica koje je moguće kupiti preko sustava Eventim.

 

Vidimo se!

Albumi: