Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Koncertni spektakl u Križankama fantastičan je kraj uspješnog ljeta Tomislava Bralića i klape Intrade

Podijeli:

Najveći klapski hitovi Tomislava Bralića i klape Intrade odzvanjali su ovoga vikenda prepunim Križankama

“Ovdje se lipo piva”, rekao je Oliver Dragojević Tomislavu Braliću o Križankama kada su s njim imali prvi koncert na toj slavnoj pozornici. Da je uistinu tako ova se omiljena hrvatska klapa uvjerila nekoliko puta, a ovog je vikenda u srcu kulture Ljubljane održala još jedan koncert za pamćenje.

Koncert je bio rasprodan 2 tjedna unaprijed, a publika ni nakon 3 bisa nije željela kraj. To je najveći kompliment izvođaču. Atmosfera je bila odlična, što zbog čarobnog ambijenta, što zbog fantastičnog repertoara

Križanke su savršene za velike koncertne spektakle te ih s razlogom opisuju kao koncertni hram. Publika je u tom ambijentu imala priliku uživati u najvećim hitovima Tomislava Bralića i klape Intrade, ali i pokojoj novoj pjesmi s albuma “Još bi tija”. Već sada o njemu govore kao najzrelijem albumu u njihovoj karijeri te da obiluje pjesmama na koje s pravom mogu biti ponosni.

Tim su koncertnim spektaklom zatvorili bogat niz ljetnih koncerata u Sloveniji o kojima će se još dugo pričati. U sklopu turneje "Večernja glasbena čarovnija" pjevali su na najljepšim slovenskim trgovima u Škofji Loki, Murskoj Soboti, Slovenj Gradecu, Koperu, Celju te Novom Mestu.

Hrvatska obiluje velebnim povijesnim koncertnim prostorima  koji su inspirirali Tomislava Bralića i klapu Intrade da ovo ljeto održe i turneju „Na povijesnim pozornicama“. Vidikovac Gospe od Loreta u Primoštenu, Ljetna pozornica u Opatiji, Cave Romane u Vinkuranu, kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčenatu i Novi dvori bana Jelačića u Zaprešiću te Tvrđava Klis oduzimaju dah. Ovom ih je turnejom klapa približila javnosti i pokazala sav koncertni potencijal koji nude.

Bilo je ovo ljeto koje je klapa uistinu provela pjevajući s publikom, a sada s porukom koju nosi i novi album nastavljaju dalje jer tili bi još, još pjesama, još koncerata… Već se nadzire 16. tradicionalni koncert u Zagrebu u prosincu, a raduju mu se i klapa i publika. Postao je draga tradicija koja se ne propušta!

Foto: Event24

 

POGLEDAJTE KAKO JE TOMISLAVU BRALIĆU I KLAPI INTRADE BILO PJEVATI S PUBLIKOM OVOG LJETA NA FANTASTIČNIM LOKACIJAMA

ljetna_turneja2022

Albumi: