Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

'KUNEM SE GOSPOM' novi video spot ANSAMBLA BRACERA

Podijeli:

TV PREMIJERA:  DANAS, 07.11.2013. na CMC-u, 19:00h

 

Scardona Vam predstavlja novi singl ansambla "Bracera" pod nazivom ''KUNEM SE GOSPOM'' kojom se Bracera predstavila na ovogodišnjem GLAZBENOM FESTIVALU SLAVONIJE - POŽEGA 2013. Skladatelj ove simpatične pjesmice je Marko Tomasović, tekstopisac Željko Pavičić, a aranžer Dražen Valenta, gitarist ansambla.  Asambl Bracera snimila je i spot za ovu predivnu pjesmu.

 

Spot su snimili braća Ante i Dragan Šunjo iz Foto studija Šunjo-Požega, a montažu je napravio ROKO MIĆIN inače član klape GODIMENTI. Sniman je na lokacijama Dvorac Kutjevo - nekadašnja rezidencija isusovaca u Kutjevu, u vinoteci obitelji Roberta Čamka u Kutjevu, i prekrasnom gospodarstvu čuvenog hrvatskog vinara gosp. Vlade Krauthakera, te tijekom nastupa na Glazbenom festivalu Slavonije.

Posebnu glazbenu poslasticu pružit će vam i njihov novi album ''Kada zaspe svića'' koji je izašao u izdanju Scardone.

 

Ansambl "Bracera" djeluje od 2008. godine, a čine ga muzičari iz  Šibenika, Tribunja, Vodica i Donjeg Polja, s bazom u Vodicama. Poslije dugogodišnje suradnje s klapama Godimenti, Mirakul, Bonaca, te Zoranom Jelenkovićem, odlučili su i samostalno nastupati S tim ciljem su dečki u suradnji s Igorom Cukrovom otpjevali pjesmu "Kada zaspe svića" po kojoj je i album ansambla Bracera dobio ime. Na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu, 2011. godine osvojila je 2. nagradu publike upravo za tu pjesmu.

 

Album 'Kada zaspe svića' potražite u CD shopovima i na našem WEB SHOP-u.

 

 

Albumi: