Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

'Lipotica' sa Splitskog festivala uskoro dobiva i spot!

Podijeli:

Veliki glazbeni potencijali, Mate Grgat i Ena Poljak, otpjevat će pjesmu 'Moja lipotice' na ovogodišnjem Splitskom festivalu, a ovih dana su snimili i spot u Betini.

Pjesmu potpisuje Darko Bakić, a u tekstu mu se pridružila Luca, dok su nježan aranžman i produkciju kreirali Vedran Baotić i Marijan Brkić Brk iz Parnog Valjka.

 

Do spota uživajte u audio verziji

 

Pjesma je nježna i romantična, te slušatelje potiče na maštanje, a Mate i Ena jedva čekaju da je izvedu na Prokurativama. Zanimljivo je kako se Ena, rođena Podravka, odlično snašla u ovoj pjesmi dalmatinskog štiha.

Ovih dana su oboje uživali na Murteru gdje su pod redateljskom palicom Tomislava Povića snimili i spot za svoj duet.

Mate Grgat se osvrnuo na samu pjesmu i snimanje spota - Pjesma  govori o starijem bračnom paru koji su u trenutku intimne i romantične atmosfere otvorili dušu jedno drugome i počeli pričati o tome kakva je bila ta njihova ljubav, koliko je plodova dala i koliko će još trajati. Spot smo snimali u Betini na otoku Murteru u posljepodnevnim satima. Za lokaciju smo izabrali prekrasane uličice i betinske uvale. Spot se ponovno snimao sa provjerenim timom "Tonfilm"-a na čelu sa kreativnim redateljem i snimateljem Tomislavom Povićem. I ovog puta zahvaljujem se mojoj izdavačkoj kući Scardona na brzoj realizaciji i stvaranju ovog spota. 

Albumi: