Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Ljetni hit Tomislava Bralića i klape Intrade

Podijeli:

"Našu pismu pivaju" nova je pjesma zadarske klape s Melodija Jadrana koja će rashladiti vruće ljetne dane

Refren koji lako ulazi u uho i složni glasovi Tomislava Bralića i klape Intrade idealan su recept zbog kojeg će se pjesma "Našu pismu pivaju" naći na ljetnim playlistama publike.

Puni dojmova vratili su se s Melodija Jadrana
Miljenici publike, Tomislav Bralić i klapa Intrade predstavili su na završnoj večeri Melodija Jadrana svoj novi singl "Našu pismu pivaju". "Evo, vratili smo se s Melodija Jadrana puni dojmova. Po prvi puta u novom prostoru Galerije Meštrović - bili smo svi oduševljeni tim prostorom, kao i splitskom publikom koja nas uvik dobro dočeka i isprati”, poručio je Tomislav Bralić i dodao, “Vidim da su neki refren već lagano pivali.

Za stihove i glazbu koji osvajaju na prvo slušanje zaslužan je Vinko Barčot. Ovaj Velolučanin potpisuje i mnoge druge hitove ove klape, kao što su "Zalutali pogled", "Ne mogu te prestat jubit", "Kada jednom odem", "Laku noć" itd. Nije im samo dugogodišnji glazbeni suradnik već i drag prijatelj pa je klapi uvijek posebno drago pjevati njegove pjesme. Melodije Jadrana bile su savršena prilika za to, kao i za druženje s dragim im autorom te mnogim drugim prijateljima iz svijeta glazbe.

Kadrovi spota ostavljaju bez daha
Novu pjesmu prati i spot u režiji prokušanog Igora Goića, kojem se okreću za vizualnu komponentu koja savršeno prati atmosferu glazbe i stihova. Tako je i ovog puta. "Spot za ovu pismu smo snimili opet u okolici Zadra. Išli smo malo do Zrmanje, malo do Velebita", pojasnio je Tome. Moćne kamene stijene i predivna Zrmanja savršena su kulisa za snimanje, a cijela je klapa veoma zadovoljna rezultatom.

Tome je za kraj poručio: "Kao što možda daje naslutiti i naslov 'Našu pismu pivaju', nadam se da će se pivat barem ovo lito, ako ne duže." Bez sumnje, ovo je još jedan u niski njihovih hitova o kojima će publika uskoro moći saznati i nešto više u dokumentarnom filmu "Popili Intrade i opet su žedni" koji izlazi uskoro.

 

Foto: Jadran Babić i Igor Goić

Albumi: