Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Ljubavna ljetna balada Alena Nižetića s kojom dolazi na 61. Splitski festival

Podijeli:

Spot za novu pjesmu "Lutke od svile" snimljen na Hvaru i u Splitu

Nakon obrade Mišine pjesme "Sutra mi sude", Alen Nižetić ima novi singl. Na Splitskom festivalu nastupit će s pjesmom "Lutke od svile" na kojoj je radilo nekoliko autora. Glazbu potpisuju Frane Mjeda i Ivo Jagnjić, tekst su napravili Alen Nižetić i Ivo Jagnjić, a Hrvoje Domazet zaslužan je za aranžman. 

Pjevač nam je otkrio čemu se radi o pjesmi i kakav je njegov dojam:

"Lutke od svile" je pjesma s kojom ću se predstaviti ove godine na Splitskom festivalu. Pjesma govori o prolasku mnogih ljubavi kroz godine čekajući onu jednu i jedinu pravu osobu s kojom ćeš provesti život. Jako smo zadovoljni. Nastala je na jednu melodiju Frane Mjede, mladog i vrlo talentiranog autora iz Splita, gdje smo se autorski priključili Ivo Jagnjić iz grupe Dalmatino i ja pa je nakon nekoliko dana rada nastala je ova pjesma. Aranžman je radio mladi i talentirani Hrvoje Domazet.

Spot koji smo snimali na Hvaru i u Splitu režiserski potpisuje moj dugogodišnji suradnik Mario Jelić.

U spotu se pojavljuju glumci Ivana Kusić i Ivan Đuzel, a s obzirom na naslov pjesme, tu su i lutke za koje je Alen rekao da su im radile problema jer im često nedostaju poneki dijelovi, ali uz malo truda uspjeli su u naumu. 

Alen je zahvalan svima koji su omogućili snimanje spota i dodaje:

Htio bi se posebno zahvaliti restoranu Passarola s Hvara koji je omogućio snimanje ovog spota, Ivani Kusić i Ivanu Đuzelu, prekrasnim mladim ljudima koji su dali onaj romantični dio u spotu. Hvala i buticima Marina i Tajla iz Splita na tehničkoj podršci i otvorenosti.

Jedva čekamo pjesmu predstaviti publici za koju se nadam da će im prirasti srcu kao što je i nama.

 

Stream & download

Albumi: