Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Ljubavna priča koju je klapa Iskon kroz pjesmu ispričala na Dalmatinskoj šansoni i osvojila srca publike

Podijeli:

Pjesma “Od ljubavi slip” vješto spaja elegičnost teme nesretne ljubavi, ugođaj ljeta i Dalmacije te ljepotu glasova klape Iskon. Upravo je to pravi recept za hit!

Na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone, prestižnom festivalu koji je i ove godine predstavio nova kvalitetna glazbena djela, klapa Iskon izvela je novi hit “Od ljubavi slip” koji je odmah ušao u srca publike. Emocijom koju prenosi nesumnjivo će stati uz ostale poznate hitove ove svima drage klape. Autor dirljivih stihova i glazbe je Tomo Mutarello, a za aranžman se pobrinuo Leo Škaro.

 

Alen Babić iz klape Iskon o pjesmi je rekao:

Što reći o ovoj pjesmi? Jedna klasična ljubavna priča (pjesma pjeva o neuzvraćenoj ljubavi) koju je napisao Tomo Mutarello (stihovi i glazba) s kojom se klapa Iskon predstavlja na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone.

Bez obzira na "tužnu" tematiku, pjesma je glazbeno obrađena u jednom "ljetnom" ugođaju, aranžmanski se naslanjajući na Iskonove stare uspješnice tako da se nadamo da će i sada pronaći put do uha i srca slušatelja.

Pjesma je vokalno dosta zahtjevna, ali mi kao klapa smo dali sve od sebe na snimanju i mislimo da smo uspjeli donijeti onu emociju koju je autor u stvaranju i zamislio.

Nadamo se da će i publika prepoznati i doživjeti tu emociju kroz pjevanje klape Iskon.

 

Mi smo sigurni da je tako. Poslušajte pjesmu i uvjerite se sami!

 

STREAM & DOWNLOAD

Albumi: