Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Marko Škugor sutra priprema glazbeni spektakl u Lisinskom!

Podijeli:

Da je Marko Škugor miljenik publike potvrđuju njegova dva koncerta koja će se održati u ožujku u Lisinskom, a sutrašnji koncert 05.03.2019. davno je rasprodan!

Mladi glazbenik ne prestaje s radom, pa će tako 29.03.2019. nastupiti i u HNK Zadar! Osvojio  je nominaciju za Porin u kategoriji "Najbolji album zabavne glazbe" i snimio dva nova spota u mjesec dana: "Vagabundu" i "Taman si mi mira".

Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom "Samo s tobom sam upoznao ljubav" i hitovima s tog albuma poput dueta s legendarnim Oliverom Dragojevićem u istoimenoj pjesmi "Samo s tobom sam upoznao ljubav", "Ako projdemo" i "Za tebe bih učinio sve", ovaj šibenski slavuj ne prestaje s radom.  

Izuzetni pjevač svoj je prvi samostalni nastup u Lisinskom održao u ožujku 2018. i rasprodao koncert čak 12 dana unaprijed! Ove godine 2 tjedna prije je rasprodao koncert zbog čega je dogovoren još jedan koncert  25.3.2019. u Lisinskom u organizaciji Scardone! Marko u Lisinskom nastupa sa svojom grupom koja je dodatno proširena sa gudačkim kvartetom i pratećim vokalima. Gošće će biti Zorica Kondža i Antonella Malis.

- Oduvijek sam sanjao da zapjevam u Lisinskom na samostalnom koncertu. To se obistinilo lani kada je koncert bio rasprodan čak 12 dana unaprijed. Vatreno krštenje koje mi je dalo neopisivi vjetar u leđa. Ove godine sam također odlučio zapjevati u Lisinskom u čast Danu žena. Koncert je rasprodan, a još nas puno vremena dijeli do koncerta te smo odlučili da zbog velikog interesa napravimo još jedan koncert 25.3. Hvala svima koji su nabavili svoje karte na vrijeme, a za sve one koji još nisu - evo izvrsne prilike da to učine. Obećajem puno dobre pjesme, pozitivne energije i brojnih iznenađenja! Vidimo se 5.3. i 25.3. gdje ćemo zajedno doživjeti okus mora u srcu Zagreba!- zaključio je Marko.

Ulaznice se mogu kupiti na stranici ulaznice.hr i Croatia Tickets.

 

05.03.Zagreb. KD V. Lisinski

08.03. Ljubljana,arena Stožice (SLO)

09.03. Zagorje ob Savi (SLO)

23.03. Cerklje (SLO)

25.03.  Zagreb , KD  V. Lisinski – novi koncert

29.03. Zadar - HNK

Albumi: