Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Matko Jelavić i Klapa Žrnovnica objavili novi spot "Još me boli ime tvoje"!

Podijeli:

Novi hit singl “Još me boli ime tvoje” je tradicionalna dalmatinska pjesma, isto zvuči kad se odsvira uz gitaru ili uz pratnju simfonijskog orkestra. To je topla ljudska priča o gubitku u životu koju su svi prošli, pa se publika vrlo lako može poistovjetiti s pjesmom.

 

Matko Jelavić, glazbenik rodom iz Splita svoju je karijeru započeo kao bubnjar u raznim splitskim skupinama, od kojih je najznačajnija skupina u kojoj je radio bila rock grupa "Metak".

Bez obzira na uspješnice koje je nizao, njegov najveći uspjeh je ostala skladba “Majko stara” iz 1988. To je jedan od najvećih hitova svih vremena, koji još uvijek jednakim intenzitetom dira publiku u srce.

Kao iskusan glazbenik, Matko se stalno trudi da svaka nova pjesma bude različita od prošle, znajući da samo nove ideje osiguravaju pozornost najšire publike. Ono u čemu je Matkova glazbena karijera različita od većine ostalih je upravo Matkova samostalnost, bilo u poslovnom bilo u umjetničkom smislu. 

Ova će skladba biti prva na albumu koji se planira na jesen ove godine! Autor glazbe je Matko Jelavić, autor teksta Dragana D. Maričić dok aranžman potpisuje Nenad Šiškov. Video uradak za skladbu realizirao je Miki Nopling na splitskim lokacijama.

Album će sadržavati neke novije pjesme koje su prošle nezapaženo, ali i starije koje nisu promovirane zbog tadašnjeg nastojanja da se hrvatska glazba promijeni u nešto drugo. 

Iskrenost, osjećajnost i raskošna melodika uvijek će ostati glavne značajke u pjesmama Matka Jelavića. 

Albumi: