Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Nada u ljubav kojoj nije kraj u novom spotu Tedija Spalata

Podijeli:

Nova pjesma "Ispočetka" koju Tedi Spalato jedva čeka izvesti na Zagrebačkom festivalu sada je dobila spot

Oni željni ljubavnih stihova utjehu mogu uvijek pronaći u Tedijevom glasu i dubini osjećaja koje tako vješto prenosi. To je ostvario i u novoj pjesmi "Ispočetka" koju će zapjevati na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Za glazbu nove pjesme zaslužan je Dragan Brnas, a za predivne stihove Luka Bulić. Ivan Popeskić zaokružio je cijelu priču radom na aranžmanu.

Sada je pjesma dobila i spot u režiji Željka Petreša. Snimatelj je bio Zlatko Dizdar. Ljepota pjesme uhvaćena je i u svakom kadru novog spota. Svaki kadar priča svoju priču, prenosi emociju.

Tedi nam je o pjesmi rekao:

Neopisivo mi je drago da sam dobio ovu lijepu pjesmu od Dragana Brnasa i Luke Bulića. Pjesma se zove Ispočetka. Pozadina ove pjesme je zapravo pozadina ljubavi koje se prekinu, ali i dalje postoji nada da se dvoje ljudi ponovno spoje i razumiju.

Tedi je oduševljen i novim spotom koji savršeno odgovara pjesmi. Željko Petreš je o radu na spotu rekao:

Posebno je zadovoljstvo raditi s Tedijem. Njegove pjesme i interpretacija bude drugačije vizije u osmišljavanju sinopsisa. Mislim da nam je ovo najbolji rezultat do sada.

Tediju je nova pjesma kliknula na prvu i jedva čeka izvesti je na Zagrebačkom festivalu. Vjerna publika isto jedva čeka! Ovo je pjesma koja osvaja na prvo slušanje. Odlično je prihvaćena od radijskih postaja. Uz oduševljene slušatelja, dobar je to pokazatelj da će zasigurno imati istaknuto mjesto u njegovom opusu.

 

Stream & Download

Albumi: