Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Najavljeno reizdanje albuma koji je promijenio sve

Podijeli:

Po njoj cijeli album nosi ime, ali malo ih zna zanimljivu priču iza nastanka pjesme "Najlipša si", Ićinog svevremenskog hita

Prošlo je već 20 godina otkako je Ivica Sikirić Ićo pjesmom „Najlipša si“ počeo osvajati sve radijske postaje diljem Hrvatske. Pjesma je pobijedila 2002. na Hrvatskom radijskom festivalu koji je tada bio najvažniji festival jer je svojom koncepcijom uključenja radijskih stanica u glasanje za izbor finalista stvarao hitove.

Ovaj dugogodišnji hit, koji i danas rado slušan, nastao je gotovo u trenu. Refren se Rudolfu Dvorskom u mislim pojavio sasvim nenadano dok je s Ivicom Sikirićem Ićom išao na jedan intervju na kojem je, da zauvijek ne bi izgubio te stihove i glazbu, odlučio ne govoriti. Po povratku je na diktafon snimio cijelu pjesmu koju je imao u mislima i Ići rekao: „Evo je, imat ćemo hit 100 %“. To je bila jedna od velikih prekretnica Ićine karijere.

Tako je krenula Ićina dugogodišnja suradnja s Rudolfom Dvorskim i rad na studijskom albumu pod nazivom „Najlipša si“.

Na radost mnogih, uskoro izlazi reizdanje ovog kultnog albuma. Sve snimke je digitalno remasterirao Igor Ivanović s originalnih snimaka.

Ićo je povodom najave reizdanja poručio:

U trenutku stvaranje albuma Najlipša si nisam ni mogao pretpostaviti da je to u stvari album koji će usmjeriti moju karijeru u smjeru u kojem ide. Sam album sniman je ležerno, s puno uloženog truda i neke posebne glazbene ljubavi. Na kraju smo dobili ono nešto s čim se i danas, s odmakom vremena, ponosim ja, kao i svi oni koji su surađivali na tom albumu jer ono što je najbitnije, a to je atmosfera, se osjeti bez obzira koliko vremena prođe.

Pjesmu "Najlipša si", ali i nove hitove "Opet je jubin cilin tilon" i "Još se volimo", publika će moći čuti i uživo. Ićo priprema  21. travnja u 20:00 sati veliki koncert u Lisinskom.

Time znakovito poručuje "JOŠ SE VOLIMO" jer za njega, kao i za publiku, to nikada nije bilo upitno.

Ulaznice je moguće kupiti na blagajnama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili online na ulaznice.hr

Albumi: