Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Nakon 10 godina još jedna uspješna suradnja Tedija Spalata i grupe Galeria

Podijeli:

Za lijep početak nove godine pobrinuli su se Tedi Spalato i grupa Galeria koji su za vjerne slušatelje pripremili lagani, romantični novi hit “Ispod pokrivača”

Miro Alduk i Jan Ivelić osnivači splitske pop grupe "Galeria" odlučili su da je došao kraj višegodišnje pauze. Galeria se vraća na scenu pjesmom i spotom „Ispod pokrivača“ koju izvode s Tedijem Spalatom. Ljepota njihova prva dueta „Uvik ljubavi je malo“ daje naslutiti i da će ovo biti izvrsna suradnja. Tedi se prošle godine na Splitskom festivalu predstavio pjesmom "Srce u koroti" kojom je od stručnog žirija osvojio Brončani val. Iznimno mu je drago ponovno surađivati s grupom Galeria pogotovo kada je u pitanju ovakva pjesma.

Miro Alduk autor je glazbe pjesme "Ispod pokrivača" laganog bossa nova ugođaja koji savršeno odgovara romantičnim stihovima Denisa Batinovića. Osim Mire Alduka i Jana Ivelića, u izvedbi nove pjesme sudjelovali su i ostali članovi grupe Galeria: Ante Jurinović, Jasenko Troković te kao gosti Zvjezdan Ružić na klavijaturama te Antea Žure u ulozi back vokala. Režiser spota pjesme koji je cijeloj priči “stavio točku na i” je Matko Petrić.

Tedi Spalato ovom je prilikom poručio:

Nakon koliko, 10, 11 godina, opet mi je drago da surađujem s gospodinom Mirom Adukom, autorom ove nove pjesme, ali i s grupom Galeria. Raduje me ova jedna spora, fina, emotivna bossa. Nadam se da će doprijeti do publike.

Miro Alduk dodaje:

Pjesma "Ispod pokrivača" kao i ostatak albuma nastala je spontano, opušteno, bez kalkulacija i s mnogo strasti. Međutim, moram napomenuti da sam odmah po završetku pjesme vidio kao jedinog izvođača Tedija Spalata kojeg inače jako cijenim kao čovjeka i umjetnika. Na moje veliko zadovoljstvo čim je poslušao demo snimku odmah se odazvao pa smo eto nakon 11 godina opet ponovili nadam se uspješnu suradnju.

Ova pjesma i spot najava su skorog albuma grupe Galeria koji nosi naziv "Galeria Friends". Ljubav kao inspiracija te dalmatinski pop, rock zvuk uz notu jazza glavne su karakteristike novog albuma na kojem, osim Tedija, pjevaju i Goran Karan, Giuliano, Hari Rončević, Alen Nižetić, Petar Dragojević, Ivo Jagnjić i Dado Topić.

Albumi: