Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Nakon Zadra, Lucija Marcelić i Pink Noise održali koncert u Zagreb

Podijeli:

Zadarska ekipa jučer je zapjevala u Hard Placeu i predstavila svoj novi singl "Bez obzira na sve"

 

 

Zagrebački koncert Lucije Marcelić & Pink Noisea obilježila je sjajna atmosfera i odlična glazba. Publika je uživala u novom singlu "Bez obzira na sve", a Zadrane su došli podržati i brojni kolege i prijatelji sa glazbene scene.

Nastavak glazbene priče
Nakon sjajnog prvijenca "Nešto je čudno među nama", Lucija Marcelić & Pink Noise su na koncertu u Zadru te na jučerašnjem u Zagrebu predstavili sjajan novi singl "Bez obzira na sve". Zadrani su nastavili suradnju s Nenom Belanom koji je aranžerskim i producentskim radom zaokružio stihove i glazbu koje potpisuju Darko Bakić i Tihana Buklijaš Bakić.

Podrška publike i kolega
Mnogobrojna publika uživala je u jučer u njihovim singlovima i obradama najvećih pop-rock hitova. Na koncert su došli, među ostalima, Neno Belan, Mia Dimšić, Jurica Pađen, Darko Bakić, Učiteljice i drugi glazbeni kolege koji su im željeli pružiti podršku.

"'Bez obzira na sve' je za mene nastavak glazbene, ali i životne priče, a sigurna sam da će se svi pronaći u stihovima 'bez obzira na sve, još uvik sanjam te, još uvik volim te'. Ljepota glazbe leži u tom povezivanju s ljudima, a nadam se da ćemo to uspjeti i ovim singlom", poručila je Lucija Marcelić, a ako je suditi po reakcijama publike jučer na  koncertu, to su uspjeli.

Baš kao i izvrsnim prvijencom, Lucija Marcelić & Pink Noise pokazali su svoj glazbeni potencijal i žar, a upravo je on potakao i Nenu Belana da se uplete u cijelu priču od samog početka. "Izuzetna čast i zadovoljstvo mi je bilo i po drugi put surađivati s ovom mladom perspektivnom zadarskom skupinom. Taj pop-rock zvuk koji oni promoviraju u mnogočemu se naslanja i na moj vlastiti rad. Nadam se da sam svojim znanjem i iskustvom opravdavao njihovo meni dano povjerenje", poručio je  Belan.

Brat i sestra Lucija (vokalistica) i Roko Marcelić (gitara), Renato Zafranović Zafra (bubnjevi), Franko Čakarun (bas) te Filip Stura (klavijature) gladni dobre glazbe nastavljaju dalje, a do nekog novog koncerta, uživajte u najnovijem singlu "Bez obzira na sve".

 

Foto: Petra Srđenović

Albumi: