Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Klapa "Sveti Juraj" HRM-a predstavlja novu pjesmu u povodu 40. godišnjice Gospina ukazanja u Međugorju

Podijeli:

Pogledajte spot za pjesmu "Ostani s nama Kraljice mira"

Klapa "Sveti Juraj" HRM-a snimila je novu pjesmu pod nazivom "Ostani s nama Kraljice mira" u povodu 40. obljetnice Gospina ukazanja u Međugorju. Glazbu i tekst napisao je Franjo Kraljević, a vokalni aranžman napravio je Mario Božić.

U suradnji s Informativnim centrom Mir Međugorje spot je snimljen na prepoznatljivim lokalitetima Međugorja, Podbrdu, mjestu Gospina ukazanja, ispred i u župnoj crkvi Svetog Jakova u režiji AP studija iz Splita. Snimanje i režiju potpisuju Petar i Andrija Jurčević.

O pjesmi i spotu rekao nam je Marko Bralić, zapovjednik mornaričke klape iz Splita: 

Zaista nam je iznimna čast da smo mi, hrvatski vojnici okupljeni u klapi Hrvatske ratne mornarice  "Sveti Juraj", snimili ovu pjesmu i posvetili je Gospi u Međugorju u godini kada obilježavamo 20 godina našeg osnivanja i prvoga javnog nastupa koji je bio upravo u Bazilici Pia X. u Gospinu Svetištu u Lourdesu.

Ova je snimka znak naše zahvalnosti i pobožnosti Gospi koja nas je sve ove godine čuvala u našem poslanju da u odori pobjedničke Hrvatske vojske pronosimo vrijednosti naše vjere i domoljublja.

Nakon što smo snimili spotove za Gospine pjesme u najpoznatijim hrvatskim marijanskim svetištima, Mariji Bistrici, Trsatu, Solinu i Sinju, veseli nas što smo to mogli učiniti i u Međugorju za ovu predivnu pjesmu za koju sam uvjeren da će je ljudi rado slušati i pjevati.

Albumi: