Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Nova pjevačica u Scardoni: Viceprvakinja u Croatia kupu osvojit će vas ovog ljeta

Podijeli:

Nina Fakin istarska je pjevačica osebujnog glasa koji ju čini prepoznatljivom. Publici se predstavlja pjesmom "Ljetni snovi"

Iako već ima iskustva na istarskoj sceni, "Ljetni snovi" prva je pjesma s kojom se predstavlja široj publici. Njezin talent prepoznala je i Hrvatska vojska pa je tako nastupala uz rame simfonijskog puhačkog orkestra Hrvatske vojske.

Ninina posebnost je ta što uz ljubav prema glazbi gaji i ljubav prema konjima te je tako 2019. u sklopu Hrvatske reprezentacije nastupila na svjetskom prvenstvu daljinskog jahanju u Italiji. Najbolje se osjeća kad povezuje te dvije ljubavi, a to je i postigla pjesmom "Galop" na MIK-u.

Uz glazbenu ekipu autora Brune Krajcara za glazbu, Daniela Načinovića za tekst te Janoša Fehera za aranžman, ova je pjesma ugledala danje svjetlo. Video spot i njegov scenarij, režiju i montažu zaslužni su Alen Horvatić i Mario Damjanović.  

Pjesma Ljetni snovi govori o mladoj ljetnoj ljubavi koja bez obzira na izazove današnjeg vremena ostaje jaka i neraskidiva. Ljetne boje, more, ljubav i sentimentalnost glavni su epiteti koji opisuju ovu pjesmu.  

Albumi: