Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Novi album Ivane Kovač 'Srećo i tugo' je najprodavaniji ovog tjedna u Hrvatskoj

Podijeli:

Album Srećo i tugo pjevačice Ivane Kovač najprodavaniji je album tjedna.

Nakon sedam godina, koliko je prošlo od izdavanja zadnjeg albuma ove popularne pjevačice, publika je ovaj novi album dočekala s očitim entuzijazmom, što potvrđuje prvo mjesto na ljestvici prodaje albuma.

Na albumu se nalazi dvanaest pjesama, Ti, Srećo i tugo, Da se opet rodim, Za mene, Biser s juga, Dva goluba (s Mladenom Grdovićem), Ludilo, Mala mafioza, Bila boja, Ako si muško, Srećo i tugo (pop remix), Samo ljubav (s Banana bandom).

Na izradi 12 pjesama koje su našle svoje mjesto na albumu Ivana je surađivala s poznatim autorima: Nenad Ninčević, Fedor Boić, Dražen Zečić, Mladen Grdović, Marko Tomasović, Denis Dumančić, Bratislav Zlatanović, Željko Pavičić, Antonija Šola, Nikola Bosilj, Marin i Gordana Seko, a dizajn izdanja potpisuje Igor CC Kelčec.

Ivana Kovač ovim je povodom izjavila: "Neopisivo sam sritna! Bila mi je to velika želja,da se ponovi scenarij prvog albuma i da bude opet najprodavaniji! Veliko hvala ljudima koji vole moju glazbu jer su me učinili ponosnom! Opet :)"


Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje i internetskih trgovina diskografskih kuća.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_22.tjedan
Top lista prodaje_strana_22.tjedan

Albumi: