Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Odličan rockabilly duet donose Ivan Županović i Nikolina Tomljanović u aranžmanu Nene Belana!

Podijeli:

 

 

Ivan Županović i Nikolina Tomljanović iz riječke grupe ENI su se udružili u rockabilly duetu "Nije vrime sve izličilo".

Ivan Županović svoj glazbeni put gradi polako birajući kvalitetne pjesme, a njegov specifičan vokal oboji svaku pjesmu posebnom bojom. Neki kažu da neodoljivo podsjeća na Oliverov vokal iz ranijih godina.

Na prijedlog Nene Belana, aranžera ove pjesme, u priču se uključila Nikolina Tomljanović koja uz grupu ENI gradi i svoju solo karijeru te iza sebe ima nekoliko uspješnih singlova.

 

Pjesmu poslušajte na:

https://www.youtube.com/watch?v=zUlIYgG7hjQ

 

 

Autor glazbe Zvonimir Zrilić je detaljno otkrio kako je došlo do ove suradnje i zašto je za ovu pjesmu angažirao Nenu Belana.

- Uz to što je Ivan moj dragi prijatelj, sugrađanin, zajednička nam je i velika ljubav prema dobroj glazbi. On je beskompromisan glazbenik i pjevač fenomenalnog glasa kojem kada je izbor pjesme koju će izvoditi u pitanju, nije lako udovoljiti. A to je za autore poseban izazov. Pjesmu "Nije vrime sve izličilo" smo Emilija Kokić i ja izveli na Zadarfestu davne 2001. Na našu sreću ta je pjesma bila najizvođenija pjesma na radio stanicama te godine u Hrvatskoj. Obzirom da sam remake pjesme zamislio u potpuno drugačijem glazbenom izričaju, rockabilly stilu, zamolio sam Nenu Belana koji je velemajstor tog stila da unese svoj pečat u tom projektu. On je za ženski vokal odmah predložio Nikolinu Tomljanović, a kada je s Ivanom ušla u Nenin studio i kada su zapjevali shvatio sam zašto baš Nikolina, oni su savršen duet! Oboje imaju toplinu u svom glasu i pjevaju s ogromnom količinom energije i emocije. Savršen match! Hvala Neni na tome - kazao je autor glazbe, Zvonimir Zrilić.

 

 

Nikolina Tomljanović se odlično provela snimajući ovu pjesmu te je izjavila - Zvonimir Zrilić, autor dueta zaslužan je i za moj prvi singl. Divno je kada se suradnja nastavi i razvije u prijateljstvo. Na prvotno Nenin prijedlog želja mu je bila spojiti Ivanov i moj glas te predivnoj pjesmi "Nije vrime sve izličilo" udahnuti novi život. Mislim da smo se Ivan i ja super snašli u pjesmi, a snimanje i druženje je bilo nezaboravno iskustvo. Dalmatinci i Primorka spremili su novu nezaboravnu poslasticu.

Albumi: