Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Oduševili su obradom Hrnićevog hita 'Dobra večer, prijatelji', a sada su pripremili još jednu!

Podijeli:

Klapa Iskon je publiku oduševila obradom Hrnićevog hita 'Dobra večer, prijatelji', a sada su udahnuli novi život još jednom njegovom starom hitu – 'Tvoja mati je legla da spava'.

 

Klapa je 2016. oduševila publiku obradom starog hita 'Dobra večer, prijatelji' koji je na You Tube-u pregledan preko 3.500.000 puta, to ih je potaknulo da obrade još jednu pjesmu, a izbor je pao na 'Tvoja mati je legla da spava'.

 

 

Legendarnu pjesmu 'Tvoja mati je legla da spava' potpisuju uistinu vrsni autori, glazbu Hrvoje Hegedušić, tekst Maja Perfiljeva, dok je za novi aranžman bio zadužen Eduard Botrić, a vokalni aranžman Ante Blažević.

Marko Pecotić iz klape Iskon nam je ispričao kako je došlo do ove obrade – Na koncertima smo primjetili da publika i dalje odlično reagira na 'Dobra večer, prijatelji', pa smo s tim razmišljanjem krenuli u novu sezonu. Željeli smo da publika što više pjeva s nama i sudjeluje u koncertu pa smo odlučili obraditi još jedan Hrnićev hit, a odabir je pao na 'Tvoja mati je legla da spava' koju smo prije desetak godina često izvodili na svojim koncertima. Odlučili smo se i za jedan netipičan aranžman za klapu Iskon, koji daje komercijalniji pristup pjesmi, a potpisuje ga Eduard Botrić. Vjerujemo da će ova pjesma biti točka na 'i' svemu što smo radili u protekle 2 godine.

Ovom obradom klapa želi dati sliku ljudima kako izgledaju njihovi koncerti, uz pjesme klape Iskon izvode i brojne hitove domaće zabavne glazbe koje publika izuzetno voli. Klapi su ljetni mjeseci odlično popunjeni koncertima, pa će se ih publika uzduž obale moći posjetiti njihove koncerte.

Klapa Iskon je od obrade 'Dobra večer, prijatelji' izdala i dvije autorske pjesme 'Pokora' i 'Zrna njene jubavi' koje je publika zavoljela.

Klapa kaže da je već osjeća pozitivne vibracije jer su pjesmu testirali na zadnjim nastupima i publika je reagirala baš onako kako su oni očekivali. Za pjesmu su odmah snimili i spot, a njegovu režiju potpisuje šibenski redatelj Željko Petreš.

Albumi: