Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Iz ladice Rajka Dujmića do Tomislava Bralića i klape Intrade pjesma 'Još bi tija' dolazi na Splitski festival osvojiti srca publike

Podijeli:

Najnovija pjesma svima omiljene klape sada je dobila i spot

Na ovogodišnjem 62. Splitskom festivalu Tomislav Bralić i klapa Intrade izvest će pjesmu „Još bi tija“ pokojnog Rajka Dujmića, jednog od naših najplodnijih i najpopularnijih kompozitora. Ovo je pjesma koja će osvojiti na prvo slušanje. Prva je od desetak Rajkovih još neobjavljenih pjesama. Pjesma je sada dobila i vrhunski spot u režiji Igora Goića.

Kako je pjesma "Još bi tija" došla do klape pojasnio je Tomislav Bralić:

Našu ovogodišnju pjesmu za Splitski festival napisao je pokojni Rajko Dujmić. Tu je pjesmu našla njegova supruga Snježana u jednoj njegovoj ladici. Kada ju je poslušala ponudila ju je našem menadžeru Branku Paiću jer, kako je rekla, u toj je pjesmi vidjela nas. Hvala joj na povjerenju! Eto, mi smo sada kada smo otpjevalu jednu pjesmu Rajka Dujmića tako stali uz bok Novim fosilima, Terezi Kesoviji, Jasni Zlokić, grupi Riva… Mogu reći da smo cijela klapa i ja ponosni što možemo pjevati njegovu pjesmu.

Za predivne stihove zaslužan je Nenad Ničević, a na aranžmanu je vrijedno radio Igor Ivanović i zaokružio cijelu ovu glazbenu priču. Tomislav Bralić o tome dodaje:

Izvanredan tekst! Hvala Neni, hvala i Igoru Ivanoviću. Njega sam malo gnjavio za aranžman. Radili smo 3, 4 aranžmana dok nam sve nije sjelo. “Još bi tija” će se zvati i naš novi album. Nadam se da će se svidjeti slušateljima, splitskoj publici, ali i onoj po cijelom svijetu.

U skoroj nas budućnosti očekuje i novi album Tomislava Bralića i klape Intrade koji će nositi naziv pjesme "Još bi tija". Izaći će krajem lipnja i sadržavati pregršt novih pjesama koje će obilježiti ovo ljeto. 

 

Stream & Download

Albumi: