Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Pogledajte s kojim je koncertom klapa Intrade započela tradicionalne koncerte u Zagrebu!

Podijeli:

Treći Scardonin online koncert petkom za najbolji završetak radnog tjedna

Nastavljamo vas  petakom navečer u 20 sati voditi na koncerte naših izvođača. Prošlog smo petka virtualno bili na koncertu grupe Colonia u Domu sportova, a ovog petka u 20 sati uživajte u koncertu kojim su Tomislav Bralić i klapa Intrade započeli tradiciju legendarnih zagrebačkih koncerata!

Godina je 2006. a Tomislav Bralić i klapa Intrade postižu sve veću i veću popularnost i održavaju svoj prvi koncert u koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" gdje su im gosti bili Oliver Dragojević, Đani Stipaničev, Davor Pekota, Ante Sikirić i klapa Kogul, dok su organizaciju bili zaduženi Branko Paić (Scardona) i Zvonimir Sunara Suki. Tomislav je često isticao da mu je upravo ovaj koncert u Lisinskom nekako najdraži! S koncertom na klapskom Woodstocku, koji se održao na Poljudu tri mjeseca ranije,  i ovim koncertom u Lisinskom  započeli su prekrasnu priču koja traje i danas.

Koncert je snimljen i objavljen u izdanju Scardone u obliku CD/DVD "Croatio, iz duše te ljubim" . Tu večer klapa i njezini gosti su izveli velike hitove kao što su "Ane moja", "Da mi se vratit", "Kad mi dođeš ti", "Konoba", "Kuća kraj ferala", "Ribar sam star", "Ispod tvoje boloture" i brojne druge.

Ovim koncertom je započela lijepa tradicija Tomislava Bralića i klape Intrade koji su sve naredne godine u Zagrebu održali koncert, neki su se također održali u Lisinskom, neki u Ciboni, Domu sportova, dok je kruna bila 2011. i 2018. godine kada su napunili zagrebačku Arenu do posljednjeg mjesta. Tradiciju je prekinuo koronavirus zbog kojeg nije bilo dozvoljeno okupljanje većeg broja ljudi, ali to klapu nije zaustavilo s velikim planovima za 2021., ako će to mjere dopuštati.

U petak, 29. siječnja, u 20 sati zato se na Scardoninom YouTube kanalu vraćamo u 2006. godinu na prvi koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Lisinskom.

 

 

Albumi: