Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Pravu 'lipoticu' za Splitski festival su pripremili Mate Grgat i Ena Poljak!

Podijeli:

Mate Grgat, vrhunski tenor, kojeg je publika upoznala na prošlom Splitskom festivalu ove godine se vraća na Prokurative u društvu Ene Poljak.

 

Mate Grgat je prošle godine na Splitskom festivalu privukao pažnju svojim vokalom izvevši pjesmu 'Sve najbolje o tebi', a ovaj put će na Prokurativama zapjevati novu pjesmu naziva 'Moja lipotice' zajedno s Enom Poljak.

Za pjesmu 'Moja lipotice' Darko Bakić potpisuje glazbu, u tekst mu se pridružila Luca, dok aranžman i produkciju potpisuju Vedran Baotić i Marijan Brkić Brk iz Parnog Valjka.

 - Pripala mi je velika čast da drugu godinu zaredom nastupam na središnjem  događaju grada Splita, ovoga puta zadovoljstvo je još i  veće, u pratnji sam mlade i perspektivne pjevačice Ene Poljak. Nastupamo sa pjesmom 'Moja lipotice' koja je prožeta lijepom i prepoznatljivom melodijom ispunjenoj toplim ljubavnim stihom čime se nadamo da će vrlo brzo doći do srca publike. Autor glazbe je Darko Bakić, a stihova zajedno sa Lucom. Produkcijom i aranžmanom su pjesmu uljepšali Marijan Brkić Brk i Vedran Baotić - kazao je Mate Grgat.

Mate je kroz svoju karijeru imao prilike raditi s velikanima klapskog pjevanja, Mojmirom Čačijom i Ljubom Stipišićem Delmatom, te s opernim asom Stojanom Stojanovim za kojeg kaže da ga je oblikovao kao pjevača.

Ena Poljak, koja će po prvi puta nastupiti na Splitskom festivalu, je rekla - Ja, Podravka, prvi ću puta zapjevati jednu dalmatinsku pjesmu na jeziku koji postaje bliži svakom otpjevanom notom, kao nježna potpora tenoru Grgatu. Iznimno sam zahvalna na prilici koja mi je pružena i vjerujem da je veliki Splitski festival nešto što će svakako definirati moju godinu i označiti početak jednog novog putovanja.

Albumi: